jedrekx Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 no Panie, jest pięknie tylko teraz tarczki wyglądają na malusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 5 godzin temu, jedrekx napisał: tylko teraz tarczki wyglądają na malusie Bedo spowalniacze z S3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 u Ciebie zawsze porządnie musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) Mały Up Doszła podwójna końcówka wydechu Ulter 2 x 70mm tak jak w S3 I nowa dokładka S-line na dwa kominy, dzieki @bula87 Wszystko pozabezpieczałem bo w środę prawdopodobnie będę wyrzucał hak i zakładał graty W tym tygodniu uda się prawdopodobnie ogarnąć ścieme szyb, na sierpień zderzak przedni do lakiernika a wrzesień korekta i powłoki Edytowane 22 Stycznia 2020 przez FroS-t 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) Witam A więc tak, hak usunięty, dokładka założona, końcówki pospawane, dodatkowo do ściemnienia poszły szyby tył... Tak to teraz wygląda Pozdr !!! Edytowane 22 Stycznia 2020 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 To autko zaczyna wyglądać po prostu mega! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 4 minuty temu, kamil-vag napisał: To autko zaczyna wyglądać po prostu mega! Dzięki Kamil, niby drobnostki ale zawsze to inaczej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Sportback dobrze wygląda na tych felgach ? Ciemne szyby nie podobają mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 23 godziny temu, granatowy napisał: Ciemne szyby nie podobają mi się. wiedziałem, że napiszesz ten komentarz Leszek, widzę kawał dobrej roboty odwalasz tym swoim dwóm kobietom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 2 minuty temu, jedrekx napisał: wiedziałem, że napiszesz ten komentarz Leszek, widzę kawał dobrej roboty odwalasz tym swoim dwóm kobietom Coś tam po mału grzebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Teraz zona jezdzi dumna jak paw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Nie no bez przesady, jak paw to nie, ale zdecydowanie woli jeździć zadbanym autem i nie ma nic przeciwko zmianom w aucie jak są na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Tu jak zwykle klasa?bedziesz robil coś z grillem? Mam na myśli Black? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 2 minuty temu, instruktor83 napisał: Tu jak zwykle klasa?bedziesz robil coś z grillem? Mam na myśli Black? Chciałem ale średnio mi się chce ściągać podsufitke żeby wymieniać tez relingi bo robiłbym to przy grillu, dodatkowo zostaną jeszcze klamki wiec raczej to odpuszczę , mimo ze bardziej mi się widzi black, a teraz jakoś tak te końcówki wydechu, koła i reszta chromów jakoś się komponuje, jeśli chodzi o najbliższe plany to pełna korekta z powłokami na wszystko , ledy do środka i heble z s3 a potem więcej mocy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) Cześć Wnętrze w Led na pokładzie Pozdr! Edytowane 22 Stycznia 2020 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Z jakiej firmy, od kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 5 godzin temu, kamil-vag napisał: Z jakiej firmy, od kogo? Market LED - Nowoczesne oświetlenie LED - Strona główna | Facebook M.FACEBOOK.COM Market LED - Nowoczesne oświetlenie LED. 6624 osoby lubią to · 206 osób mówi o tym. Witaj na Naszej stronie! Zajmujemy się sprzedażą żarówek LED. W ofercie posiadamy min. -Oswietlenie wnętrza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Sprawdzony masz ten towar? Nie zaczną migać po czasie itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 6 minut temu, kamil-vag napisał: Sprawdzony masz ten towar? Nie zaczną migać po czasie itd? Nie wiem, pierwszy raz brałem, bardzo fajny kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka, jestem bardzo zadowlony Tak na marginesie to pisałem tez do "Promotora" ale zlał mnie totalnie, wiadmość odczytał, odpisać nie łaska.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Cena też dobra Ci powiem ? jakąś gwarancja w razie czego jest, jakby zaczęły migać, pytałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi