maciek24 Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 miałem oryginalne radio concert 2 wszystko 1 din ,przerobilrm konsole z koszem na 2 din zamontowałem rns-e i teraz nie odbiera mi radio bo niewiem jaką antene zamowic zeby pasowala wejsciem ,i jeszcze jedno nie podswietla mi przyciskow ,co trzeba zrobic ,??
pedros_22 Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 Wydaje mi się że do anteny są adaptery a co do oświetlenia przycisków kostki Ci pasowały czy coś zmieniłeś
maciek24 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Opublikowano 2 Listopada 2017 kupilem przejsciowke tzw. adapter do rns-e ,gra tylko mp3
maciek24 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Opublikowano 2 Listopada 2017 a i jeszcze mi nie wyswietla z radia na fisie
pedros_22 Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 Na forum masz temat montaż rnse poszukaj
kaju Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 cany musisz podpiąć odpowiednio. jeśli miałeś concert to masz je w 20pinowej kostce na pinach 7 i 12. musisz je przepiąć do rnse na piny 9 i 10. w odpowiednim wątku masz to opisane który jest który. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
maciek24 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Opublikowano 2 Listopada 2017 trochę bylo namieszane w tych kablach zezba czyjaś, wszystko gra i podswietla nawet :)) tylko mi radio nie gra brak anteny ,jaka ta przejściówka ma byc do rns-e jakas Fakra czy jakos???
Rekomendowane odpowiedzi