Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Avant 1.9 TDI Atlasgrau by luki19862121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
26 minut temu, Bartek1329 napisał:

co to za model inter packa?

INTER PACK Traxer 6.6

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Od kilku tygodni uślizguje się sprzęgło na początku 4 bieg teraz już 3,4,5 jako że niebawem lecę na urlop z pełnym ekwipunkiem nowy komplet od Marcina już dotarł. 

IMG_20190723_114438.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Pięć osób na pokładzie, pełen box i bagażnik spowodowały kolejne usterki które po tylu latach uważam za adekwatne :) mianowicie wylany jeden amorek oraz łożysko się kończy z tyłu. Przód zawieszenie Delphi pomału wymiania się na nowe pojedyncze wahacze będzie porównanie lewa strona 2x rts, prawa 2x Lem zobaczymy co dłużej pojedzie:). W poniedziałek nocka więc montujemy. 

IMG_20190823_183353.jpg

Opublikowano

Heh, ale skarbonki te nasze Audi ?

No ale jak się chce jeździć bezpiecznie i jeszcze z dziećmi to nie ma przeproś i trza robić :P

Ciekawe jak wyjdzie test RTS z LEM hehe... 

Dwumas nowy już w aucie ? ? ? 

Jakie masz Łukasz ori zawieszenie ? 1BV ? 

Opublikowano
  • Autor

Sprzęgło leży póki co w domu jako że nie udało mi się wymienić przed wyjazdem bo najbardziej obawiałem się tego że będzie problem w drodze nad morze lecz udało się obrócić w dwie strony bez żadnego problemu. To dopiero początki uślizgów więc jeszcze polata, ale zamierzam obić tarcze kevlarem i wtedy dopiero wymianie. 

Zawieszenie mam 1BE amorki dobierał Marcin. 

Po ponad roku żałuję, że wsadziłem zawieszenie Delphi zamiast od razu iść w Lema. 

Opublikowano
21 godzin temu, luki19862121 napisał:

Zawieszenie mam 1BE amorki dobierał Marcin. 

Po ponad roku żałuję, że wsadziłem zawieszenie Delphi zamiast od razu iść w Lema. 

To mam wrażenie, że 1BV mimo, że twardsze, będzie trwalsze... bo miałem i przednie i tylne amorki w rękach, naprawdę je ciężko było wcisnąć rękoma. Ale to może też kwestia eksploatacji przez poprzednich właścicieli i po jakich drogach się auta poruszały...

No to żałujesz jak ja z SKV :P haha

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Sezon wędkarski i działkowy zamienił b6 w auto terenowe :-) 

DJI_0182.JPG

DJI_0179.JPG

DJI_0181.JPG

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano
  • Autor

W sierpniu będziemy delikatnie dźwigać tył wymiana gum ori + podkładka przy okazji wymiany oleju, filtrów rok kolejny przeleciał od wymiany akurat jakieś 10tys km zrobione. Nic się nie chce psuć więc póki co tylko tyle :)

received_1189073398102235.jpeg

Opublikowano

Widzę nowe hobby się rozwija hehe, dronik lata fotografuje a przy audi czasu nie ma pogrzebać ?

Opublikowano
  • Autor

Miała być fajna sprawa na wakacje lecz wakacje w tym roku nie wypaliły więc zostało koło audi latać:) były plany w tym roku pomalować ale będę musiał przełożyć na przyszły trochę rudej i wgniotek się nazbierało. Poza tym paliwo lać i jechać w styczniu wymieniłem sprzęgło ponieważ już biegów brakło i myślę już do pół miliona dociągnie :)

Opublikowano
  • Autor

A Ty tam Kamil chyba rzeźbisz u siebie TPMS? coś czytałem zgadywanki u Ciebie w tamacie :) miałem kiedyś zamiar ale niestety moje zegary są pozbawione ori kontrolki i odpuściłem. 

Opublikowano

Odpuściłem :P też chyba nie mam nawet tej kontrolki... Ogolnie już z 3 tydzień "coś tam" rzeźbie i skończyć nie mogę hehe