Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Avant 1.9 TDI Atlasgrau by luki19862121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
15 minut temu, dekiel 13 napisał:

Ciekaw jestem jak te żarówki LED sprawowały by się w światłach mijania  i większych soczewkach od biksów?

Ciężko mi powiedzieć. Będę wrzucał je w długie więc potestuje. 

Opublikowano
  • Autor

13812824_IMG_20181211_204213.jpgBrakujący element skóry właśnie dotarł od @R7 JAREKjak zawsze na najwyższym poziomie nówka sztuka :)

Edytowane przez luki19862121

Opublikowano

Łokieć w skórze jest OK, ale fotele całe w skórze to już nie mój klimat... W lato nie fajnie sie jeździ na takich, ale to moje subiektywne odczucie :)

Opublikowano
  • Autor

Nie Ty jeden tego zdania jesteś Mati. Ja wcześniej miałem i nie przeszkadzało mi to, a jak będzie bardzo źle wymienimy na pół skórę :)

Opublikowano

Ja też jestem za pół-skórami :P ale sam dorośniesz do tej decyzji hehe :P

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, kamil-vag napisał:

Ja też jestem za pół-skórami :P ale sam dorośniesz do tej decyzji hehe :P

Kamilu ja już miałem skórę nie w jednym samochodzie nigdy nie narzekalem. Audi np recaro są bardzo twarde i inne jakie widziałem fotele ta skóra jest tak naciagnieta jak baranie jajka na tych się siedzi jak na poduszce puchowej a wentylacja latem zrobi swoje :) chyba :)

Opublikowano

Życzę miłego użytkowania ? 

Edytowane przez R7 JAREK

Opublikowano

Łukasz najwazniejsze żebyś to Ty był zadiwolony :) ja osobiscie preferuje pół skóry z alkantarą... ale zdecydowanie skóra wyglada lepiej niż zwykłe szmaciane fotele :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Nowa wersja mapki 2019 chula aż miło. Jeśli ktoś zainteresowany pisać do @kamil-vagcena bardzo atrakcyjna dla forum :)14199207_IMG_20190201_074136.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Od tygodnia zapaliła się kontrolka zużycia klocków hamulcowych co bardzo mnie zdziwiło ponieważ kompletne hamulce były robione latem więc podejrzewałem że kostka się wypięła od klocków w sobotę zdjąłem koło i okazało się że lewy zacisk jest zapieczony co spowodowało totalne wytarcie klocka aż do blachy w efekcie również wydarło tarcze:( już nowy komplet Marcin nadesłał w czwartek wymiana i dokładna diagnoza. Nowy zestaw tarcze Textar Pro+ oraz klocki Ori i zestaw naprawczy zacisku zapobiegawczo. 

IMG_20190219_164753-2976x2232.jpg

IMG_20190216_103141-2232x2976.jpg

IMG_20190216_103011-2232x2976.jpg

IMG_20190216_103054-2232x2976.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam. Dawno się nic nie działo zima itd wszelkie grzebanie na świeżym powietrzu wstrzymane. Na dniach przestało działać lustro fotochrom jest błąd czujnika G399 - usterka 02104 ale wiązka od Karola @kaju powinna niebawem dotrzeć bo w mojej to nie znam początku i końca :) dlatego nie wiem czy jest to wina lusterka. Ostatnio tak mnie denerwowaly te kable do podłączenia auta że postanowiłem kupić ori kabelek z pełnymi aktualizacjami ponieważ mój np w a6 c6 na zapłonie łączył się ale już na odpalonym silniku umierał. Ten kabelek od razu miał aktualizację do vcds 18. 9.1 i wreszcie wszystko działa. Pogoda zaczyna dopisywać będziemy mogli coś powoli działać. 

IMG_20190327_132144.jpg

Opublikowano

No na pewno się przyda dobry interfejs ;) chociaż ja w B6 wolę zwykłym KKL-em z VCDS-Lite podziałać bo najszybciej ogarnia komunikację itp... klony muszą trochę dłużej pomyśleć i czasami mają swoje odchyłki haha

Opublikowano
  • Autor

Właśnie Kamilu te odchyłki czasami odbijają :) jak pisałem wcześniej u kolegi w a6 c6 działało fajnie póki nie zapalił silnika sprawdzenie bloków pomiarowych było nie możliwe. Kkl też się został tylko że mam po port com i w B6 działa fajnie. 

Opublikowano

Ile Cię ta przyjemność kosztowała mniej/wiecej?

Opublikowano
  • Autor

Kabel Mati 1200 z 2 ręki bez limitu vin. 

Opublikowano
25 minut temu, luki19862121 napisał:

Kabel Mati 1200 z 2 ręki bez limitu vin. 

Czyli to ori ?

Opublikowano
  • Autor

Tak z 2 ręki nie kosztuje 3 tysie potwierdziłem w adako to starszy model kabla lecz wypełni wspierany przez pełne wersje vcds oprucz wersji beta. 

Opublikowano

i takie promocje to ja rozumiem :) udanych zabaw z nowym kabelkiem ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam. Z kabelkiem wyszły jakieś dziwne rzeczy i wiele wątpliwości co do oryginału więc został zwrócony i zastąpiony ori :) promocji co prawda nie było :)

I moje trochę umyte :)

IMG_20190416_142110.jpg

IMG_20190409_091910.jpg