otles Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 a ma ktos moze oznaczenia tych sprezyn od s-lina -20mm i czy w quattro wystaczy zmienic sprezynki czy cos jeszcze prosze o nr bo kupie w aso
Patrox Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Ori -20mm to sa 2 paski niebieskie i jeden rózowy.
elmo814 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ja mam takie zawias -22 1be, maja krotszy skok
Konradgiee Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 U mnie jest ori S-line - 1BV wyglada to tak Przod jest tak : Na tyle sa sprezynki - niebieski różowy różowy Troche zatwarde to zawieszenie, moze kiedys zmienie
A4_Dominik_WAW Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 U mnie jest ori S-line - 1BV wyglada to tak Przod jest tak : Na tyle sa sprezynki - niebieski różowy różowy Troche zatwarde to zawieszenie, moze kiedys zmienie Jak chcesz mogę się z Tobą zamienić mam 1BA.
niekrasz Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 jakby ktos chcial to tez mam 1BA do oddania zamienilem na gwint i mi sie wala w garazu tylko
Rekomendowane odpowiedzi