Przemek.1997 Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Witam, muszę wymienić sensor od poduszek w swojej audi. Chciałem się zapytać czy trzeba demontować całą konsolę środkową czy wystarczy samo radio, klimatronik i popielniczkę? W aucie jest konsola 2 DIN więc radio duże, + klimatronik i popielniczka więc dziura spora. Tylko czy da radę wymienić sensor? I jak zdemontować to wszystko? Proszę o pomoc ponieważ nie chcę połamać niczego, wysyłam zdj wnętrza Edytowane 3 Listopada 2017 przez Przemek.1997
Hezen Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Ramka radia oraz wokół klimatronika jest chyba na zatrzaskach.Żeby wymienić sensor musisz zdemontować tunel przy ręcznym jak i cały tunel/kosz radia i klimatronika.Wysłane z OP3T
Przemek.1997 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Czyli bez zdjęcia tuneli się nie obejdzie? Bo znalazłem nawet zdjęcia, bez konsoli i z założoną. Powołując się do tego zdjęcia z konsolą to jakby jeszcze odkręcił popielniczkę nie dostałby się do niego? Jeśli nie to jak to zrobić krok po kroku? Gdzie są jakieś śrubki, zatrzaski? Nie chcę niczego połamać Edytowane 4 Listopada 2017 przez Przemek.1997
Rekomendowane odpowiedzi