hubert122c Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Witam , mam taki problem że kupiłem już 3 schowki pasażera i każdy jest mega zjechany . Wpadłem więc na pomysł oklejenia samej klapki jakimś materiałem jak najbardziej podobnym do oryginału. Ma ktoś jakiś pomysł czym to okleić ? Bo nie mogę znaleźć nic w tym kolorze . Dzięki
razor91 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Witam , mam taki problem że kupiłem już 3 schowki pasażera i każdy jest mega zjechany . Wpadłem więc na pomysł oklejenia samej klapki jakimś materiałem jak najbardziej podobnym do oryginału. Ma ktoś jakiś pomysł czym to okleić ? Bo nie mogę znaleźć nic w tym kolorze . Dzięki [emoji4] Zawsze możesz dać do flokowania [emoji5]Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
Arek8888 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Ja osobiście spróbowałbym użyć farby strukturalnej do plastiku
razor91 Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 W dniu 7.11.2017 o 12:47, Arek8888 napisał: Ja osobiście spróbowałbym użyć farby strukturalnej do plastiku Też dobry pomysł Chyba Motip się sprawdza
WojtasTaba Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 I jak z tematem? Też rozważam malowanie/oklejanie, ale oczywiście zależy mi na jak najbliższym oryginałowi efekcie. Farba strukturalna do plastików to wydaje mi się, ze kiepski pomysł, bo jeśli się przyjrzysz to plastiki są błyszczące, tylko mają strukturę przypominającą skórę.
Pablo1809 Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 (edytowane) Na TVN Turbo (Samochód marzeń. Kup i zrób.) spec naprawiał porysowane plastiki opalarką. Wymaga to pewnie wprawy ale jak będziesz ostrożny to dasz radę. Jeżeli rysy nie są głębokie to powinno dać radę. Ppszukaj filmików w necie. Edytowane 19 Lutego 2018 przez Pablo1809
Rekomendowane odpowiedzi