Wojciech Melnik Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 Witam potrzebuje nr oryginalnych (katalogowych) poduszek silnika Lewej i Prawej. Pisałem prawie do wszystkich ASO w Polsce i nie udzielają takich informacji tylko podają cenne poduszek. Cenny oryginalnych to masakra 560 zl jedna a wymiana krzyczą od 350 do 650 takie są przedział w rożnych częściach polski. W załączniku przesyłam wlepkę serwisowa może ktoś pomoże
KubiaK Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) nie wiem do jakich Ty aso dzwonisz, ze Ci nie chca podac numeru czesci..... 8E0199382AH - prawa , 8E0199379BG - lewa koszt oryginalnych poduszek wlasnie taki jest i nie polecam zamiennikow jesli chcesz miec spokoj na lata Edytowane 9 Listopada 2017 przez KubiaK
Wojciech Melnik Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Opublikowano 9 Listopada 2017 Pisałem 14 minut temu, KubiaK napisał: nie wiem do jakich Ty aso dzwonisz, ze Ci nie chca podac numeru czesci..... 8E0199382AH - prawa , 8E0199379BG - lewa koszt oryginalnych poduszek wlasnie taki jest i nie polecam zamiennikow jesli chcesz miec spokoj na lata 14 minut temu, KubiaK napisał: nie wiem do jakich Ty aso dzwonisz, ze Ci nie chca podac numeru czesci..... 8E0199382AH - prawa , 8E0199379BG - lewa koszt oryginalnych poduszek wlasnie taki jest i nie polecam zamiennikow jesli chcesz miec spokoj na lata Pisałem na e- mail - Rzeszów, Kraków, Katowice, Gdynia, Gdańsk, Lublin, Luboń, Zielona Góra , Szczecin... Reszty już nie pamiętam I odpisywali ze nie mogą podawać numerów katalogowych tylko cenny. Poduszka strona lewa 8E0199379AD nie jest taka ???? Bo z góry silnika widzę tylko AD zamazane ;(
KubiaK Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 no to ktos Ci zalozyl poduszke z B6 bo takie byly montowane
m1chal Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 AD się zamienia na BG (AD wycofana ze sprzedaży w ASO) Jak chcesz mam nowe i oryginalne te poduszki po 450zł za sztukę Prosto z ASO
Rekomendowane odpowiedzi