3LV15 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 w wczoraj musiałem energicznie wycofać na maksa skręconą kierownicą i co przy cofaniu zaczęło turkotać i sprawdziłem to i niema różnicy czy w prawo czy też w lewo ale tylko na wstecznym do przodu tego niema.i niewiem co mam z tym robić to znaczy ze nagle 2 przeguby zepsute czy też cos innego poradźcie cos
zbychzz Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 niestety ale ja bym tu sugerował skrzynię biegów
3LV15 Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 dzis zaczęło z przodu tykotać myślę że to jednak przegub do wymiany a ni skrzyni biegów bo ze skrzynią nie dzieje sie nic co by na to wskazywało na wymiane jej
pawelc Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Radze zacząć od sprawdzenia przegubów .....
boban Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Mam podobne pytanie, ostatnio jak na wstecznym dałem konkretnie po garach żeby na poślizgu obrócić autem to tez usłyszałem takie jakby uderzenie, walnięcie. Nie było to terkotanie jak u 3LV15 tylko jakby jednorazowe "bum". Co Wy na to?[br]Dopisany: 14 Luty 2009, 17:02_________________________________________________Aha przy jeździe do przodu nie ma nic takiego
Rekomendowane odpowiedzi