Zygi1 Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Wsiadajac do autka dzisaj chcialem prasesunac moja wycieraczke i nagle klopsss niedaje rady jedna reka okazuje sie sie ze jest cala mokra pelno wody w okolo sucho... niemam pojecia co sie moglo stac. wczoraj zmienialem koleczka ale chyba to nie to ze auto bylo chwile przechylone co by to moglo byc.. [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 07-03-2007, 17:00 ] zmieniłem temat na bardziej adekwatny
pre_pl Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Ty piszesz o wycieraczkach wewnątrz auta ? http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=483 http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=5919
Zygi1 Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Opublikowano 6 Marca 2007 tak wycieraczka kierowcy. tylko ja niebylem na myjce maski nieotwieralem a niewiem wsumie ite to trwa. zauwazylem dopiero dzisaj
adadur Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Jeśli to Avant to wężyk od spryskiwacza tylniej szyby spadł w okolicach bezpieczników. mało prawdopodobne byz poszybia tyle wody naleciało ale warto zajrzec co tam się dzieje. masz szyber dach? Jeśli tak to są niedrożne kanały odprowadzające wode w słupkach, po przechyleniu moglo pocieknąć.
Zygi1 Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Opublikowano 7 Marca 2007 wlasnie kurcze niemam szyberdachu.. od spryskiwacza hmm musze to sprawdzic .. lalem wode z weza po szybie i nic niecieknie wiec chyba takie cos odpada co by to moglo byc.. dzieki za pomoc
Zygi1 Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Opublikowano 9 Marca 2007 jeszcze nie niewiem prawde mowiac jak sie do tego zabrac wsumie to juz wysycha i niewiem wlaczyc wode i wycieraczki i sprawdzic czy sie leje? [ Dodano: 11-03-2007, 18:49 ] tydzien minol sloneczny suszylem to i nic woda sie skons zbiera niemam pojecia prawde mowiac jak sie do tego zabrac i co to moze byc hmm?????
adadur Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 a sprawdzałeś podszybie? - tam gdzie akku i mech. wycieraczek
Gość spedyt Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Sprawdz drzwi od kierowcy może gdzieś nie dolega uszczelka i dlatego leje się z tej strony
alvaro Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 wg mnie woda dostaje się podszybiem pod obudową komputera... sciągnij osłonę kolumny kierowniczej tam w lewym rogu jest wycięcie na przewody wychodzące z wnętrza auto do puszki komputera i niech ktoś zacznie lać wodę na przednią szybę o ty tam lukaj ...
Zygi1 Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Opublikowano 13 Marca 2007 Panowie to jest tak ze woda sie zbiera na srodku wycieraczki nigdzie po bokach zeby mogla sie zlewac czy cos takiego ... pomocyyy
marcin j Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 Panowie to jest tak ze woda sie zbiera na srodku wycieraczki nigdzie po bokach zeby mogla sie zlewac czy cos takiego ... pomocyyy Od spodu oglądnij auto, strasznie dziwna sytuacja dla mnie.
Zygi1 Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Opublikowano 13 Marca 2007 od spodu lukalem niema nic obudowane cale autko a procz tego u mnie swieci juz ok 6 dni niepada nic a wilgotne jest:(
Gość spedyt Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 wilgotne jest Bo pod spodem jest gąbka, jak nie zdejmniesz wykładziny to będzie wilgotne
wit.s Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 Może jakiś kot Ci leje :twisted: . Sorry za robienie sobie lekkich jaj, ale masz niestandardową sytuację, więc może trzeba szukać niestandardowych wyjaśnień.
Zygi1 Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Opublikowano 13 Marca 2007 sprawdzilem plyny i wszystko jest ok mialem teraz sucho wsiadlem przejechalem troche i dalej robi sie wiglotne. moze ta gomka przyciskam i daje wode?? hmm ale jak naciskalem szmatka wytarlem do sucha i po przejechaniu dalej wilgoc! masakra
Gość davido31 Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 coś mam czutę że ktoś ci jakiś kawał robi.woda to może się dostawać tam jedynie pod obudowe kompa jeśli jest poluzowana.a wężyk jaki tam idzie w tych okolicach to tylko od centrala
Gość spedyt Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 hmm ale jak naciskalem szmatka wytarlem do sucha i po przejechaniu dalej wilgoc! masakra Bo ta gąbka jest gruba i twarda, a jak nasiąknęła to tylko demontaż pomoże i suszenie farelką
Rekomendowane odpowiedzi