Zaleczeq Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 i do tego sa foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 I co wybiera się ktoś do Ełku w niedzielę :?: Ja planuję jechać z Pawłem i Żanetą, po drodze dołączy Aleks. Oczywiście jeżeli nie będzie padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ja to bede standardowo na kacu także chyba musze kupic 1l Cherry coke dla Adriana i bedzie luksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Znajdź kierowcę. Ja już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Kurde, mnie znów dziś nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 ale wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 ale wstyd :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Grze$ a TY bedzisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Grze$ a TY bedzisz?? taaaaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Eee no to luksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Spot mały ale doskonały Lista : - Czaja77 z Moniką i psem - Zaleczeq - Zbychzz - Picia - Wck i innych nie znam :gwizdanie: Fotek brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 A za tydzien SPOT PIWNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 A za tydzien SPOT PIWNY ALBO GRUBO ALBO WCALE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Tak własnie tak bedzie tzw epickie melo PUB "PO PROSTU" tylko moze teraz tak na 20 sie ustawmy i o 23.30 na bałkanskie zarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 oooooo piwny spot, ale fajnie, nie ma bata, montuje sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 wczoraj widziałem w Ostródzie granatowe B5 avant na za***istych felach po polerce, na blachach NBA.... nie wiecie czyje to :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ta znamy te auto ten ktos nie przyjechał wczoraj na spota bo basen był wazniejszy ;( :decayed: :decayed: btw jakie polecacie zarówki do xenonu bo chcem sobie kupic zarówki 6k tylko nie wiem jakiej firmy ?? polecicie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 przez 6k nie wiem czy nie będziesz miał problemów z policją. gdzieś czytałem, że sa niezgodne z kodeksem drogowym, ale pewności nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilianatoja Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 1. gdzie można podjęchać na wymianę tapicerki 2. gdzie najlepiej wyminią tylny zderzak Z góry wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 przez 6k nie wiem czy nie będziesz miał problemów z policją. gdzieś czytałem, że sa niezgodne z kodeksem drogowym, ale pewności nie mam. Kurcze nie strasz mnie w sumie moj kumpel ma 6k + samopoziom +spryski i policja nic mu nigdy zrobic nie mogła to już sam nie wiem Bo mi sie wkreciły te 6k fajnie wieczorkiem widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi