Patrykbor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: stawiasz dzieciaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 To co ja mam zaczac 500 ?? no i zacząłeś pozdro dla wszystkich :>[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 19:44_________________________________________________co tam pany....ja zapalenie oskrzeli posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: stawiasz dzieciaku Widzisz Patryczku bo trzeba miec jaja i byc twardy a nie mietka pytka ale nie martw sie w Kaletce naucze Cie byc twrdym a nie miekkim faluskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 i jest Pińcet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 ooo Pawełku a mowiłem nie szlajaj sie w samej koszuli po tej starowce od klubu do klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 wtyczka sprzedajesz kolegów [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 19:48_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: stawiasz dzieciaku Widzisz Patryczku bo trzeba miec jaja i byc twardy a nie mietka pytka ale nie martw sie w Kaletce naucze Cie byc twrdym a nie miekkim faluskiem krowa co dużo muczy mało mleka daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 wtyczka sprzedajesz kolegów widzisz no co zrobic na program u rogla trzeba zarobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 ooo Pawełku a mowiłem nie szlajaj sie w samej koszuli po tej starowce od klubu do klubu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Muczenie krowy nie wpływa ujemnie na ilosc mleka jaka oddaje btw to si mowi Patryczku " Ryczacy byk mało mleka daje " chyba jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Muczenie krowy nie wpływa ujemnie na ilosc mleka jaka oddaje btw to si mowi Patryczku " Ryczacy byk mało mleka daje " chyba jakos tak ale będzie sztafeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Muczenie krowy nie wpływa ujemnie na ilosc mleka jaka oddaje btw to si mowi Patryczku " Ryczacy byk mało mleka daje " chyba jakos tak ale będzie sztafeta + ogien w szopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zaleczeq czegoś się ujarał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zaleczeq czegoś się ujarał? niedopałki z przystanku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Podziel się a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper102 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam ja z Lomzy troche daleko do Was pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Podziel się a nie A ty młody nie szalej . :polew:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 19:59_________________________________________________ Witam ja z Lomzy troche daleko do Was pozdrawiam Siema Henio . Wpadaj na spoty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 :gwizdanie: [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 20:05_________________________________________________ Witam ja z Lomzy troche daleko do Was pozdrawiam siema zioom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi