Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*uj pupa cycki, nie bangla mi ten link bo nie mam konta na yt, ale na ibizie jestem <lol>[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 22:11_________________________________________________haha harry potter

Adriannie trzeba sie zalogowac gdyz iz poniewaz :polew: w teledysku sa cycki, tyłki itp itd +18 sam rozumiesz :decayed:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 22:13_________________________________________________ej młode wilki :polew: widział ktos z was ta B6 na blachac NMR z ramkami klubowymi :mysli: bo czesto ja widuje koło sylwetki :gwizdanie:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie widzialem, ale powiedz co Ty robisz kolo sylwetki? :decayed:

jak jestes osobistym trenerem jakichs laseczek to ja chce byc Twoim asystentem :kox:

Opublikowano

wpierdzielam steki i robie bajcepsa :decayed: jest siła pompa;d raket fjuel i dabel blast zrobi ze mnie hardkorowego koksa 2 :evil:

Adrianie widze ze zaczałes pakowac cos tam przeczytrałem :decayed::naughty: smigasz gdzies na siłke :naughty:

Adrianie Cupra po programie u Rogla wypluła 250km i 350 Nm :) jutro bede miał wykres to wrzuce :cool1:

btw poszło jeszcze PW do Ciebie :tongue4:

Opublikowano

Michale, PW poszlo rowniez i do Ciebie :decayed:

Michale, cwicze to za duzo powiedziane, 3tydzien dopiero na silke z kumplem chodze, do arbetu, kumpla mama tam pracuje i mozemy wieczorami wbijac za free

Michale, az slina mi leci na mysl o 250km w 1,8t! przyciagnij kiedys ziomka na wiosne na spota i niech mnie przewiezie

Po czwarte Michale, jutro jade zrobic mega moda, pochwale sie na spocie w niedziele, mam nadzieje ze bedzie dobrze trybic:D

Opublikowano

a ja juz odkładam kase na program :naughty: nawet i Kaletke poswiece dla progrmau :kox:

Opublikowano

nie ma bata, zadnej kaletki ie poswiecisz, jak juz sie z kasy spluczesz to sie zrzute dla Ciebie zrobi:]

a co do kaletki to ciekawe jak sie nasz vip na to zapatruje, bo ogolnopolski jakos w podobnym terminie wypada.

mi sie kaletka marzy taka, ze w piatek wpadamy, zakwaterowanie, odcinka,w sobote chillout, gry zabawy i odcinka,a w niedziele chillout i spadowa na lody do ostrody :decayed:

Opublikowano

Załeq, powiedz tacie ze w aucie jest uszkodzony program i trzeba jechać na korektę i niech daje chociaż połowe kasy, bo jak się zaniecha to można w polu stanąć bez ostrzeżenia :P

Opublikowano

Nic mu nie bede mowic :) bedzie program na nie swiadomce :naughty: ma byc ogien w szopie pod 200 musi byc :gwizdanie:

Opublikowano

Nic mu nie bede mowic :) bedzie program na nie swiadomce :naughty: ma byc ogien w szopie pod 200 musi byc :gwizdanie:

:good::tongue4:

Opublikowano

a co do kaletki to ciekawe jak sie nasz vip na to zapatruje, bo ogolnopolski jakos w podobnym terminie wypada.

mi sie kaletka marzy taka, ze w piatek wpadamy, zakwaterowanie, odcinka,w sobote chillout, gry zabawy i odcinka,a w niedziele chillout i spadowa na lody do ostrody :decayed:

nie dygaj nic :naughty: Ogolnopolski jest pod koniec Marca a kaletka pod koniec Kwietnia :naughty: odcinka :mysli: to chyba tylko w PB :cool1: bo w dieslu jakos mi sie to nie widzi :decayed::naughty:

Opublikowano

inna odcinka :cool1:

Opublikowano

nie no przeciez wiem ocb :)

ale mowie Ci Adrian jak ta Cupra teraz za***rdala to szok no masraka k**wa myslałem ze sie spuszcze :naughty::decayed::embarrassed: tak sie podjarałem :polew: :polew: :jerk: :jerk: :wstydliwy:

Opublikowano

ale mowie Ci Adrian jak ta Cupra teraz zasuwa to szok no masraka ku***a myslałem ze sie spuszcze :naughty::decayed::embarrassed: tak sie podjarałem :polew: :polew: :jerk: :jerk: :wstydliwy:

A jaki wir w zbiorniku, aż świst przy korku słychać ;)

Opublikowano

ale mowie Ci Adrian jak ta Cupra teraz zasuwa to szok no masraka ku***a myslałem ze sie spuszcze :naughty::decayed::embarrassed: tak sie podjarałem :polew: :polew: :jerk: :jerk: :wstydliwy:

maxym a powiedz mi czy jak stajesz na kresce zkims to patrzysz ile Ci fura pali ?? :decayed: :gwizdanie:

To ma za***rdalac a nie byc oszczedne :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

maxym a powiedz mi czy jak stajesz na kresce zkims to patrzysz ile Ci fura pali ?? :decayed: :gwizdanie:

To ma za***rdalac a nie byc oszczedne :tongue4: :tongue4:

Tylko jeszcze pytanie po co stawać na kresce ;P kurde, chyba się stary robię :P

Lepiej jakieś zręcznościowe zawody zrobić niż zostać mistrzem prostej :P

Opublikowano

to i to jest fajne :tongue4: tylko na zakretach moc tez potrzebna :gwizdanie: szkoda ze u nas nie ma jakiejs szkoły jazdy jzeby sie doszkalac jakies poslizgi pachołki itp itd :confused4:

Opublikowano

: szkoda ze u nas nie ma jakiejs szkoły jazdy jzeby sie doszkalac jakies poslizgi pachołki itp itd :confused4:

jest Michaś nazywa się WORD :polew:

Przyjedżcie tym potworem,wrażenia pewnie nieziemskie....

Teraz z kołobrzeskiej do radaru chyba 5 sek. :naughty:

Gratki dla właściciela Cupry

Opublikowano

no 5 sek. powinno byc :decayed:

Przyjadziem Pawełku ino jo ino gibko :polew: tylko pogoda teraz c**jnia :confused4: trakcji brak :kwasny:

Opublikowano

Witam Koleżanki i kolegów.... :hi:

Mam takie pytanie... czy nie mielibyście ochoty na spota miedzy wojewódzkiego powiedzmy na początku Marca??? Pytanie tylko i wyłącznie teoretyczne czy jest to do zrobienia

Opublikowano

Jeżeli Cupra tak śmiga jak Michale mówisz to szacun dla właściciela. BTW z chęcią bym się takim potworem przejechał(może być nawet prawy fotel!)