Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jest fajnie chłopaki -lumpów brak to po pierwsze , jest ogródek od strony rolnika ( widok na ul pstrowskiego i znajomi was nie rozpoznaja bo odległośc spora od szosy :naughty: )mozna palic kwiatko i w pubie w razie deszczu i na zewnatrz, szefostwo starszawe ale qool zawsze uśmiechnięci i konkretni -luzik jest jest sala z telewizorkiem w razie deszczu mozna pooglądac cosik ciekawego zazwyczaj sportowy kanał leci, na dole przy toaletach bilard stoi ale to nie jest czas na bilardzika chyba, obok jest sala dla palących 2 ławy mniej wiecej na 8 osób ,obok wyjscie na zaewnątrz i gry hazardowe typu jednoręki bandyta muza leci , w raziew jakbyscie zgłodnieli to obok restauracja chinska i mozna sobie przyniesc do pubu te żarełko, sklep całodobowy z alkoholem i fajkami tez jest. Nie upieram sie przy tym akurat pubie ale chciałem aby wszystkim było w miare blisko ,to tylko propozycja :>

Opublikowano

dla mnie git, moze byc :good:

btw. bylem dzis na komendzie, okazalo sie ze dostalem 100pln i 1 pkt. karny za nieprawidlowe parkowanie, tzn zbyt blisko chodnika i przez to utrudnianie ruchu pieszym, no zesz qwa jego mac, i to pod samym blokiem na zlotej, jakis spoleczniak j**any musial zadzwonic, na chodniku nie stalem, inwalida, kobieta zz wozkiem swobodnie miala przejscie,a tu zonk, jakis pieprzony spoleczniak sie usral bo policjant pokzywal mi z calego czerwca ponad 10 samochodow z mojej ulicy, ktorych kierowcy tez 100pln dostali :wallbash:

pytam sie, to gdzie mam parkowac, a policjant, to trzeba wczesniej z pracy wracac, hehe, i tyle

Opublikowano

pytam sie, to gdzie mam parkowac, a policjant, to trzeba wczesniej z pracy wracac, hehe, i tyle

To trzeba było mu powiedzec ze jak bys był na panstwowej posadce jak on to bys mogł wczesniej z pracy wracac :naughty:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 23:52_________________________________________________ :hi:

Opublikowano

To dobrze Adrian, że tylko 100 zł a nie jakaś fotka za 500 :>

Arko mi tam pasuje "alibi"

Opublikowano

mi obojetnie gdzie ale musimy sie okreslic gdzie bediemy spożywać ten zacny płyn :kox:

Opublikowano

siemka /wstawać/ :wink4:

Opublikowano

ja juz w pracy :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 06:47_________________________________________________ :hi: wstawac :decayed: do roboty :kox:

Opublikowano

ja juz w pracy :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 06:47_________________________________________________ :hi: wstawac :decayed: do roboty :kox:

Dzień dobry :hi:

wstawać :>

Opublikowano

Co to newbie, że tylko się witacie? :decayed:

Napiszcie lepiej, gdzie w tym roku wyjeżdżacie na wakacje :naughty:

Mnie się marzą Złote Piaski w Bułgarii, a po drodze Transylwania i trasa Transfogarska :kox: :kox: :kox:

jak się uda to na 2 auta ruszymy :kox:

Opublikowano

To mi się marzy :>

Opublikowano

Przed chwilą wygrałem rower w konkursie Radia Olsztyn :decayed:

Opublikowano

to TY byłes własnie słuchałem radia :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:good: :good: :good:

:polew:

:oklaski: :oklaski: :oklaski:

Rewelacja Marek (głupi to ma szczęście :tongue4:) olsztyńskie ścieżki rowerowe będą stały dla Ciebie otworem.

Rowerowej szerokości!

Opublikowano

a ja siedze w robocie i moja kolezanka tez grała o ten rower :naughty: i mowi " no k**wa ale koles ma szczescie wygrał rower" ja wchodze na forum a tam Marek pisze ze to on :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 16:19_________________________________________________btw marek nie chcesz go opierdolic ?? :gwizdanie: :decayed: bo kolezanka sie pytala :naughty:

Opublikowano

może widzieliście ten filmik - mój komentarz jest następujący - TO JEST KW....A NORMA NA NASZYCH DROGACH

JEŻDŻĄC DO SUWAŁK CZĘSTO SIĘ SPOTYKAM Z TAKIM BEZMYŚLNYM NIEPATRZENIEM W LUSTERKA!!![br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 16:37_________________________________________________

Opublikowano

No widzicie, jakie szczęście :polew:

nie tylko musiałem na antenie odpowiedzieć na 3 pytania jako pierwszy, ale musiałem też wierszyk wymyślić :decayed:

rowerem lubię jeździć ale tylko z górki :gwizdanie: :polew:,

a tak w ogóle to kiedyś wygrałem w konkursie Ery wypasioną Nokię ( też za wierszyk) :polew:, potem bilety na koncert Nohavicy ( tu cieszyłem się najbardziej :good:)

a na weselach też konkursy wygrywam jeden za drugim :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Marek masz jakies fajne komoreczki do opylenia ??? :kox: