Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zyje zyje ale wakacje sa i nie za bardzo czasu na zaglądanie na stronke, a propo wczoraj Zaleczeq widziany na kanta przed poczta z jakąś znajomą rozmawiał he he byłem w środku , Lilianatoja także nie miałem jeszcze okazji poznac -moze kiedys sie uda ,ostatnio kwiatka widziałem ale to u mnie w robocie był na wysokościach robił ,panoramę podziwiał czy cos tam :decayed:,pozdro dla all :wink:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

aa tak zgadza sie stałem pod pocztą :decayed:

Opublikowano

Siemka Paprocie! "D

wow.. widze ze powaznie - sie dzieje nam tu :P

Adi z Załącznikiem jak zawsze rzundzom i wymjatajom ;)

Co do mechaniora - ja sprawdzam chlopakow co maja dziuple przy rynku na baltyckiej. Ponos sa bardzo ok - swinka do nich wstawiona i wlasnie sie mieli. Zobaczymy jak wyjdzie :) I powiedzieli mi.. ze mam felgi do prostowania o_0 ale czemu? przeciez grzecznie jezdze :P moze skorzystam z okazji i jakowes sobie kopsne buciki coby swinka wygodnie chodzic miala :P

Opublikowano

jeździsz tam za rynek na grunwaldzkiej tam za spółdzielnie mieszkaniowa olsztyńska czy jakoś tak ?? :decayed:

Opublikowano

dokladnie tam - Karol ziomus na imie ma. Dzis odebralem - narazie wyglada ze jest ok.. generalnie chlopaki kumate sie wydaja i spoko. swinka jeszcze do nich wroci :)

Opublikowano

witam towarzystwo:decayed: pytanko od razu walę gdzie polecacie wymieniac filterki teraz bo Paweł to nie wiem czy juz uruchomił swoje królestwo czy nie, tak zeby to nie trwało 3 dni :wink:, dzieki za pomoc w wyborze -kłaniam sie :hi:

Opublikowano

ja jezdze teraz tu rbauto Mechanika Samochodowa Olsztyn do Bartka z toledo clubu i Rafała :decayed: i jestem zadowolony

Opublikowano

a masz jakies znizki ?:wink: ,czy walisz i masz robione jak zwykły klient?:decayed:

Opublikowano

zawsze idzie się dogadać ze tak powiem :wink: zadzwoń najlepiej i zapytaj się o cenę powiedz ze kontakt dostałeś od kolegi z Leon clubu bo mój kumpel Cupre też u nich serwisuje albo z a4 klubu czyli Ja :naughty::naughty::naughty::decayed:

Opublikowano

Arek, a co konkretnie chcesz wymienić ? Olej i filtry ? Zadzwoń do mnie.

Opublikowano

Marku nie mam numeru chyba albo nie mogę go znalezć sorka ale w nowym forum nie mam starych pw:kwasny:

Opublikowano
Marku nie mam numeru chyba albo nie mogę go znalezć sorka ale w nowym forum nie mam starych pw:kwasny:

poszła pw

Opublikowano

marku dostałes pw ode mnie w sprawie koszulek ??

Opublikowano
marku dostałes pw ode mnie w sprawie koszulek ??

Dostałem, sorry że się nie ustosunkowałem :decayed:

tak mnie się wydaje że każdy może z Jarkiem gaworzyć :naughty:

Opublikowano

napisałem mu pw i nie odpisuje dlateog pomyslałem ze jak masz kolorka bedze łatwiej :decayed: jak to w 21 wieku znajomosci to podstawa :kox::kox:

Opublikowano

Wydaje mi się, że on już się zmęczył sprzedażą koszulek.

Ale zagadam.

Opublikowano

Wiesz mi chodzi o same szablony :) ktore od nas otrzymał :) bo jak bede to miał to pogadam z kumplem zeby mi zrobił odwrocenie kolorow biały na czarny :) bo chcem zrobic sobie koszulke białą z carnymi literami :decayed: bo w lato to masakra w czarnej chodzic :whistling:

Opublikowano

ja tez taka chce :D

karlos, calkiem niezle wygladam na kolkach z eS'ki :) dzieki!

Opublikowano

Ooooo Bożenka :wink: siema :naughty:

Opublikowano

yo