Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kwiatko nie ma sensu na spota dzis:wink: bo pewnie bedziemy we 2ke :kwasny:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no a ja podjechałem bo myślałem ze zobacze wasze gębki a tu nic ...

przy okazji jakaś niebieska 6-tka podjechała, ale tak szybko jak wjechała tak wyjechała ;)

Opublikowano

Ja też już nawet nie próbowałem, bo tydz. temu zajechałem i nikogo nie było ( po postach widziałem, że raczej większej ekipy nie będzie ale mam blisko ). Jak już konkretnie jakaś większa ekipa się zorganizuje to z chęcią podjadę pogadać :)

Opublikowano

wystarczy czytać co się dzieje na forum i problemu nie będzie :decayed: to po 1sze

po 2gie jestem za tym żebyśmy zrobili cos w rodzaju ankiety ze np wypada spot i sie deklarujemy kto będzie wtedy jest jasność sytuacji ile osob bedzie :wink: przez to ze np jest za przeproszeniem c**jowy odzew :kwasny: to takie kwiatki później wychodzą chyba kazdy ma czas zeby wejsc na chwile na forum przeczytać i zobaczyć co sie dzieje :decayed: takie jest moje zdanie :kox::kox::kox:

Opublikowano

spoty w tygodniu moze lepiej robic a nie w weekendy..ja likendy raczej mam poza olsztynem

Opublikowano

jestem za ankieta!

poza tym, za tydzien jest w niedziele no limit na dajtkach, niech kazdy wpada i sie pospotujemy!

Opublikowano

kuzwa były kiedys plany zrobienia w tygodniu i tez d*pa z tego wyszła :wink:

no chyba ze bysmy sie jakos zgadali jaki dzien najbardizej nam pasuje

Opublikowano

Załek, pamiętasz, były ankiety na temat spotów tygodniowych, wybraliśmy dzień i ile razy byłeś/byliście.

- to praca do późna

- to zmęczony po robocie jestem

- to kino, teatr, basen, sanki, łyżwy...

- itp.

Dawno temu spoty były w tygodniu pod kerfyrem, to też przyjeżdżały 2-3 osoby, potem przenieśliśmy na niedzielę na 14,30 bodajże (bo w tygodniu też nikomu nie pasowało) i było lepiej. I po jakimś czasie znowu ta sama śpiewka, żeby przenieść na jakiś dzień w tygodniu.

Trzeba też pomyśleć o chłopakach co dojeżdżają do Olsztyna np. Skrzypek, Młody z Nidzicy czy ostatnio chłopaki z WML:), jak zrobimy w tygodniu to na 100% ich nie będzie na spotach.

Taka jest moja opinia a co z nią zrobicie to już każdego z Was sprawa.

pzd. kwiatko

Opublikowano

dlatego tez nie jestem zwolennikiem w tygodniu :decayed: bo tez ciężko z czasem :kwasny: niedziela jest taka najbardziej optymalna dla większości :decayed: tylko chodzi mi o to zeby tez była deklaracja ze np jest spot w niedziele to piszemy w piątek i sobotę kto będzie wtedy będzie jasność sytuacji :kox: bo zobacz TY napisałeś z początku ze będziesz i ja :decayed: no to mowie nie ma sensu jechać i odwołujemy :decayed: a sie okazuje ze ktos może przyjechać a niema nikogo :)

Opublikowano

kwiatko ma rację w tygodniu z mojej strony to nie ma opcji żeby Was odwiedzić tym bardziej że wynajdę jeszcze a4-ki na spota na niedzielę

Zaleczeg ​turbo założyłeś ?

Opublikowano

w srode sie bedzie zakładać :decayed: bo nasze wspaniałe ASO Palmowski standardowo nie miało wezy olejowych :decayed: i 1,5 tyg czekania z Niemiec az dojda :grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

te ASO z olsztyna tylko nobla im dać :facepalm:

Opublikowano
  • Autor
Załek, pamiętasz, były ankiety na temat spotów tygodniowych, wybraliśmy dzień i ile razy byłeś/byliście.

- to praca do późna

- to zmęczony po robocie jestem

- to kino, teatr, basen, sanki, łyżwy...

- itp.

Dawno temu spoty były w tygodniu pod kerfyrem, to też przyjeżdżały 2-3 osoby, potem przenieśliśmy na niedzielę na 14,30 bodajże (bo w tygodniu też nikomu nie pasowało) i było lepiej. I po jakimś czasie znowu ta sama śpiewka, żeby przenieść na jakiś dzień w tygodniu.

Trzeba też pomyśleć o chłopakach co dojeżdżają do Olsztyna np. Skrzypek, Młody z Nidzicy czy ostatnio chłopaki z WML:), jak zrobimy w tygodniu to na 100% ich nie będzie na spotach.

Taka jest moja opinia a co z nią zrobicie to już każdego z Was sprawa.

pzd. kwiatko

nic dodać nic ująć:thumbup1::hi:

Zaleczeq kto jak kto ale ty sam dobrze wiesz jak to wygląda:wink: nikogo nie zmusisz do przyjazdu na spota.

Opublikowano

a tematu ustawki na NO LIMIT nikt nie podchwytuje?

ja bede Marty bravka, zgarniam Załka, wezmę jakiegoś jednorazowego grilla, ekipa kormoranu pewnie też będzie

Opublikowano

mnie nie ma w olsztynie na ten czas więc odpadam :(

Opublikowano
te ASO z olsztyna tylko nobla im dać :facepalm:

No masakra nie dziwi mnie to juz :decayed:

Mam nadzieje ze mój dzielny mechanik poskłada wszystko do kupy :decayed: bo w czwartek jade do wawy po rodziców na lotnisko to od razu bym testy na 7ce zrobił :decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 08:17 ---------- Poprzedni post napisany at 08:15 ----------

a tematu ustawki na NO LIMIT nikt nie podchwytuje?

ja bede Marty bravka, zgarniam Załka, wezmę jakiegoś jednorazowego grilla, ekipa kormoranu pewnie też będzie

:decayed::decayed: no posatram sie za mocno nie poskładać na weselu :decayed::decayed: na poprawiny nie zostaje :kox: 1/4 wazniejsza :grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 08:17 ----------

suma sumarów :decayed:

następny spot 23.06 :wink::wink:

a kto bedzie 16.06 na NO LIMIT (OFFICIAL WEBSITE) to sie moze zoabczymy :wink::wink:

Opublikowano

mnie na 100% na NO LIMIT nie będzie. rodzinna wódka:) = poranny kac gigant, hehe

Opublikowano

Michał ile chcesz pln za turbawkę swoją starą oczywiście jak nie spękana ? wiesz hybrydę mam zamiar zrobić.

Opublikowano

Krzysiu jeszcze nie wyjeta :decayed: jak bede miał w łapkach to napisze co i jak :decayed:

Kwiatko falusie ja bede na weselu w sobote :decayed::decayed: i tez bedzie kac i na no limit bede i nie ma c**ja we wsi :wink: