Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zime tez mozna ale dawajcie chlopy 11 cos ogarnijmy wkoncu dzien wolny wiec na co czekacie

Toż to święto Odzyskania Niepodległości, będą uroczystości na Placu Solidarności w Olsztynie, z resztą w każdym mieście.

W takiej Ameryce podczas Independence Day nawet wyznawcy religii samochodowej ( takich tam siła) godnie i uroczyście biorą udział w patriotycznym święcie :thumbup1:

Bierzmy przykład, bo warto. :)

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W zime tez mozna ale dawajcie chlopy 11 cos ogarnijmy wkoncu dzien wolny wiec na co czekacie

Toż to święto Odzyskania Niepodległości, będą uroczystości na Placu Solidarności w Olsztynie, z resztą w każdym mieście.

W takiej Ameryce podczas Independence Day nawet wyznawcy religii samochodowej ( takich tam siła) godnie i uroczyście biorą udział w patriotycznym święcie :thumbup1:

Bierzmy przykład, bo warto. :)

:polew: prosze cie ... to jak chłopaki zbieramy ekipe

Opublikowano

Zbieramy zbieramy i bedziemy swietowac ogladajac furki innych :-P a wlasnie co do brania przykladu to bierzmy przyklad i niech przyjedzie jak najwiecej aut :-)

Opublikowano

Witam wiem ze to troche nie ten dzial ale moze ktos z kolegow z olsztyna zna kogos kto naprawia webasto w olsztynie lub okolicach (poza Janczarem) z gory dzieki za pomoc pozdrawiam

Kolego spróbuj podbić do chłopaków:

http://markus.ostroda.pl/

Chłopaki spoko, cenami nie zabijają. Możesz powiedziec że masz namiar od znajomego od czerwonego Audi 80.

Oni mieszkają w Olsztynie ale warsztat mają w Ostródzie. Zajmują się montażem WEBASTO od zera w nowych autach (na zlecenie salonów), serwisem klimy oraz ogrzewań postojowych.

Mi zreanimowali zdechniętą klimę na amen w Audi (starej osiemdziesiątce). W Olsztynie nie robią ale mogła by być opcja zostawić im auto oni nim pojadą sobie na warsztat w Ostródzie, tam zrobią i podstawią ci auto pod dom. Mi tak wymieniali szybę w Polówce żony.

aha. spocicie 11 listopada?

Opublikowano

Dokladnie wstempnie sie zgadujemy na 11.11.2014 :-)

Opublikowano

Nie obiecuję bo ostatnio mam tyle pracy że każdy wony dzien staram się z rodziną spędzać ale jak mam siedzieć przed TV to się pojawie.

Zobaczymy.

Opublikowano

Pany moze by tak 11 na ornete się zebrać? Sporo ludzia ma tam być. :D

Opublikowano

a co tam ma byc

Opublikowano

Coś skundleni tam organizują i chyba jacyś inni ludzie z innych 'organizacji' mają być :D

Opublikowano

Ma byc sporo ob ja polece na ornete bo juz dawno mnie tam nie bylo

Opublikowano

a co tam na tej ornecie bedzie sie działo ?? 1/4 mili czy coś i co za skundleni beda ??? o co kaman

Opublikowano

W ornecie zawsze jest milion osob i milion samochodow latajacych na cwiare w obie strony.

Opublikowano

był ktos z was na ornecie ? macie jakies foty

Opublikowano

mgla straszna od rana byla i sporo osob nie pojechalo

Opublikowano

Pany potrzebny garaż do wynajęcia jest, najlepiej z kanałem i najlepiej w Olsztynie. Jak ktoś coś to pisać.

jaccov6, nie byłeś dziś przypadkiem o 20 pod realem na spocie? :D Rzuciła mi się czarna B6 w Avancie ale jak już odjeżdżała i to dość wcześnie. :D

Opublikowano

A bylem [emoji12] i pewnie to byla moja

Opublikowano

Co żeś nic nie gadał, że będziesz? :decayed: Szkoda, że dopiero zauważyłem jak odjeżdżałeś :D

Opublikowano

następnym razem poprawie sie i napisze :wink: a ty czym byłeś?

Opublikowano

A byl widziany....wydech chyba masz tam robiony