Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:cool1:

:good:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siema Zbysiu kilka fotek ustrzeliłem ale jeszcze nie wysłane a co do Karola mam inny pomysł :gwizdanie:ale to uzgodnię z nim prywatnie :cool1::naughty:

otrzymałem i odpowiedziałem, pomysł jest OK

P.S.

cisza tu jakaś jak mnie nie ma :decayed:

Opublikowano

Jaka cisza?? przecież sie odzywam:) co tam u Was słychac?? mrozek przycisnął i pewnie audiki ciagacie :polew: Nie no zartuje oczywiście 3majcie sie;) :tongue4:

Opublikowano

a propos mroziku - wymieniał już ktoś gumy na zimowe? :mysli:

Opublikowano

Oponki od tygodnia na aucie.a co ty nie masz ?mam 4 sztuki oponek 15 za dobre piwo, :)

Opublikowano
  • Autor

moja niuńka też od tygodnia w nowych tzn. zimowych butkach :>

Opublikowano

Ja dziś zmieniłem,

spotkałem też w wymiennikowni opon Pawła z AKP ( dziwnie wyglądał, bo był bez czapeczki i Żanety... :gwizdanie: :polew:)

w niedzielę mnie nie będzie :confused4:

Opublikowano

Ja dziś zmieniłem,

spotkałem też w wymiennikowni opon Pawła z AKP ( dziwnie wyglądał, bo był bez czapeczki i Żanety... :gwizdanie: :polew:)

w niedzielę mnie nie będzie :confused4:

:polew: :polew: a i ja nie wiem czy się stawie..................... :wallbash:

Opublikowano

Ja już chyba od 2 tygodni na zimówkach śmigam. Szkoda 18-stek na te dziury które się robią bardzo szybko.

P.S czaja77 ze 2 zimówki to by sie przydały:P hehe

Opublikowano

oj zaczyna powoli śnieg padać - będzie można zimówki wypróbować :evil:

Opublikowano

I się będziesz mógł pobawić quattro :naughty:

U nas tez właśnie niedawno posypało trochę śniegu, ale jak dla mnie to ta zima już by sie mogła skończyć :decayed:

Opublikowano

pięknie sypie. Zimówki wytestowane :decayed: właśnie troszke się polatało bokami;d;d;d;d super;d;d;d na to czekałem :notworthy:..bez quattro tteż da rade pośmigaćl :decayed::naughty::kox::naughty:

Opublikowano

Witam Panowie i Panie? :naughty:

Nie jestem z Olsztyna ale dużo czasu tu spędzam. Gdzie się odbędzie Spot bo coś mi się dojazd nie wyświetla. Czy to jest jakiś parking jak się skręca z trasy Nr 51 na Ruś (na nartach tam chyba byłem). Chciałbym się przyłączyć do tego Spotu. Od niedawna mam Audi i chciałbym coś więcej o VAG-u się dowiedzieć.

Opublikowano

U mnie też pada śnieg, a ja jeszcze nie zdążyłem zmienić kółek :embarrassed:

PS przemekmil, tak to ten parking przy zjeździe z trasy nr 51.

Opublikowano

Witam Panowie i Panie? :naughty:

Nie jestem z Olsztyna ale dużo czasu tu spędzam. Gdzie się odbędzie Spot bo coś mi się dojazd nie wyświetla. Czy to jest jakiś parking jak się skręca z trasy Nr 51 na Ruś (na nartach tam chyba byłem). Chciałbym się przyłączyć do tego Spotu. Od niedawna mam Audi i chciałbym coś więcej o VAG-u się dowiedzieć.

Zapraszamy :good:

Opublikowano

witam :hi:!!!moze ktos sie orientuje czy lepiej kupic oponki zimowe używane czy tgz.nalewki ja mam taki dylemat i sam nie wiem......no i gdzie najlepiej kupic takie.a i jeszcze gdzie dostac felgi stalowe po wszystkich szrotach dzwonilem to nigdzie nie maja.pozdrawiam

Opublikowano

witam :hi:!!!moze ktos sie orientuje czy lepiej kupic oponki zimowe używane czy tgz.nalewki ja mam taki dylemat i sam nie wiem......no i gdzie najlepiej kupic takie.a i jeszcze gdzie dostac felgi stalowe po wszystkich szrotach dzwonilem to nigdzie nie maja.pozdrawiam

witaj.zdecydowanie odradzam nalewki, a co do felg hhmmmm powiadasz ze nie ma? :gwizdanie:

Opublikowano

tak jakos wyszło ze nie maja a alu troche szkoda na zime

Opublikowano
  • Autor

http://moto.allegro.pl/item792150672_felgi_15_5x112_vw_audi.html :gwizdanie:

Opublikowano

Tylko nie nalewki :wallbash: Nową oponę 195/65/15 do A4-ki kupisz już za ok 200zł/szt, więc też się warto zastanowić czy opłaca się kupować używki.

W B4 mam nówki Tigary - jestem zadowolony, V8 - używki Nokian, ale tylko dlatego że były w dobrym stanie, można je kolcować, a kupiłem je za grosze od znajomego.

Jestem zwolennikiem nowych opon, niekoniecznie markowych :P