zbychzz Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 A bo i jak PAWEŁ ze swoją ,to i ja by razem z moją się zjawił,a ty Zbysiu nie możesz z kobitką? :evil chciałbym ale mam za małą córeczkę żeby w domciu ją samą zostawić
czaja77 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 a do Babci>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.
zbychzz Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 do jednej około 400 km a do drugiej jakieś 200 dalej, także raczej niezdążę do jutra
czaja77 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 rano jedziesz i wracasz na 18 [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 22:58_________________________________________________ do jednej około 400 km a do drugiej jakieś 200 dalej, także raczej niezdążę do jutra nie no fakt lipa...............
Maxym83 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Wstępnie mogę się dopisać do listy, może się uda wyskoczyć na kilka browarków :-)
mayhem Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 nnnoooo.. kutfa.. wtf?? jak ja juz swoje babeczce powiedzialem grzecznie ze jej nie chcecie to tu nagle sie multum babeczek robi :/ niefajnie chłopaki to wreszcie jak? rozumiem ze bierzemy je??
taktuś Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 może się uda wyskoczyć na kilka browarków :-) wpadaj śmiało, może wywalczymy w knajpie rabat klubowy :gwizdanie: nnnoooo.. kutfa.. wtf?? jak ja juz swoje babeczce powiedzialem grzecznie ze jej nie chcecie to tu nagle sie multum babeczek robi :/ niefajnie chłopaki to wreszcie jak? rozumiem ze bierzemy je?? oczywiście, dziewczyny będą donosić zapiekanki Moja niestety nie dolata do nas, Michał dzisiaj gra i małżonka wybiera się...
mayhem Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 heh.. będę musiał popracować nad komunikacja miedzy nami ;P to będzie mam rozumieć tylko Marzena? taktuś szkoda że Twej nie będzie.. w ogóle co za Michał? :gwizdanie: można by zabrać kobiet tyci więcej - niech też coś z tych spotkań maja mi moja właśnie zarzuciła że nas poroniło - jak zimno to stoimy na parkingu, a jak ciepło i fajnie to do knajpy :/ argument że właśnie odwrotnie - gdy stoimy to zimno a jak idziemy do pubu to ciepło jakoś do niej przemawia.. :wallbash: :decayed:
czaja77 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 to i ja mam zabrać moją MONIKĘ ?
mayhem Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 ja się zjawię. Ewę raczej uda mi się przyciągnąć.. tylko sprawa ze mną wygląda tak, że mogę się spóźnić tyci, wypić mogę tylko jednego browarka (nie dość, że rodziców odwożę to jeszcze potem muszę ich przywieźć ) no i to tak bardzo mniej więcej Czajka w sumie.. czemu nie? niech ma wychodne
czaja77 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Ja jednak będę sam , Pawła z Marzenką nie będzie z przyczyn osobistych ...
Marianb Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Jakby coś, to mamy zarezerwowany stolik. Kto będzie pierwszy niech się zgłosi do baru i powie że jest z Audi klubu, to dziewczyny zaprowadzą Taktuś, możesz podesłać na PW swój nr kom, bo Sero ma sprawę i chciałby zadzwonić :?:
Radziu Audi A4 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 ja dzisiaj nie bede więc do zobaczenia jutro
mayhem Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 a co z jutrem ? bedzie wreszcie jakis grill czy cos? ze mna beda 2 babeczki ... jedna sie moge podzielic jak cos
Radziu Audi A4 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Miał być, ale chłopaki się wykruszyli, więc nie będzie...szkoda
mayhem Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 ale że co? do ostródy lecą na spocik czy po prostu nie chcą? ostatnio było trochę luda mimo wszystko
Rekomendowane odpowiedzi