Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakby tak się przeżucić z malucha to i mogło by pasować :>

miałem poprzedni takiego, i ni było najgorzej :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 19:55_________________________________________________

szukam szukam i nie mogę znaleźć w etce jaki numer ma osłona pod podporę wału :mysli:

pomoże ktoś może ?

jaka osłona?

• Odpowiedzi 12.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaleczeq

2341

• czaja77

1464

• adrianus

1096

• taktuś

1020

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

aluminiowy kawałek ktory siedzi pod podporą wału napedowego - oczywiście przenoszącego napęd na tył czyli q[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 19:58_________________________________________________nie wiem czy to jest tylko w q bo moze to oslona służy do czegoś innego również

Opublikowano

coś z tego? :)

ijiSJ.jpg

Opublikowano

być może nr 4 ale nie jestem pewny bo tamto oslania wał a tu nie wiem czy nie znajduje się przy ściance od strony kabiny

dzięki Grzesiu za pomoc :good:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 20:10_________________________________________________nie wiem czy coś sie dzieje z forum czy mi tak od przestała działać szukajka na forum

Opublikowano

numer chcesz?

Opublikowano

Mi tam dziala szukajka :decayed:

Opublikowano

numer chcesz?

nie nie Grzesiu - popytam sie w aso bo nie jestem pewny czy to ta część.

Opublikowano

a co tam ciekawego szukasz? :polew:

i laski też są

na forum gołe

Opublikowano

:polew:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 20:25_________________________________________________

jesteś pewien ? u mnie czy pod operą czy pod ie nie działa

Opublikowano

mi działa Zbysiu

na Firefox

Opublikowano

OOO suka nie działa :> tydzień temu działała :polew: :polew: :polew: :gwizdanie: :gwizdanie: co za shit :thumbdown:

Opublikowano

wpisujcie, pierwszą literę z dużej

:kox:

Opublikowano

coś będzie trzeba zadziałać z tą szukajką[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 20:54_________________________________________________a jak tam twój hihot się spisuje Grzesiu ?

Opublikowano

AHH? :)

Jak na razie ok :>

Opublikowano

no słyszałem że w weekend ma być zimniej to co poniektórzy będą mogli wytestować fury - co nie taktuś ? :naughty:

Opublikowano

no słyszałem że w weekend ma być zimniej to co poniektórzy będą mogli wytestować fury - co nie taktuś ? :naughty:

a co masz Zbyszku na myśli? :)

Opublikowano

no wiesz nowe fury a tu w końcu zimno sie zrobi - na onecie -19 więc zobaczymy czy to wszystko odpali :decayed:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 21:32_________________________________________________zobaczym czy taktuś nie zmieni ogłoszenia sprzedam afn na sprzedam ajm :polew:

Opublikowano

no wiesz nowe fury a tu w końcu zimno sie zrobi - na onecie -19 więc zobaczymy czy to wszystko odpali :decayed:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 21:32_________________________________________________zobaczym czy taktuś nie zmieni ogłoszenia sprzedam afn na sprzedam ajm :polew:

garaż ma ,a w nim AJM :)

Opublikowano

latam i jednym i drugim, także spox :tongue4:

i jeden i drugi zimę ma głęboko :decayed::a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

No własnie posiadacze kopciuszków :ON: tankujecie te zimowe paliwko czy jak ?? :)