Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie postaram sie tylko musisz byc :evil::decayed: ja dzisiaj o 24 ide A4 skladac bo jeszcze zderzaki mi nie wyschly zeby jutro przyjechac wiec liczymy na Ciebie :th:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bede bede :) tylko gdzie sie spotykamy??? [br]Dopisany: 29 Marzec 2008, 08:34 _________________________________________________dobra micek koniec sciemy dawaj wykres :PPP

Opublikowano

A macie wykres mojej kosiarki hehe

Pmax: 143.1 [Km] 8720[obr/min] :shocked::evil::polew:

Mmax: 134.3 [Km] 5841[obr/min]

T: 8.9[C] p:1001[hpa]

36438c1c640732df.jpg

Opublikowano

czyli nie rozjechałeś hamowni :decayed:

kilka kucy gdzieś uciekło, prawie trzyma serię

jak na ten rocznik jest nieźle :th:

słuchajcie, tak mi zaświtało, może byśmy od tej pory zawsze robili spociki razem z AKP, na tym parkingu

całkiem dobre miejsce

a i ludzie są ok

co Wy na to?

Opublikowano

pewnie :) przynajmniej bedzie nas troche wiecej :P tylko jak zlapac z nimi kontakt?? :mysli:

Opublikowano

Fajnie by było.. tylko że ja mam narazie soboty pracujące.. ale jak się coś zmieni to hętnie wpadne..

Opublikowano

Witam,

Jestem z okolic Olsztyna.

Gdzie w Olsztynie i jak często się spotykacie ??

Chętnie bym odwiedził stolice Warmii i Mazur :th:

Opublikowano

Witam,

Jestem z okolic Olsztyna.

Gdzie w Olsztynie i jak często się spotykacie ??

Chętnie bym odwiedził stolice Warmii i Mazur :th:

Witaj

będziemy celować z terminami spotów razem z AKP

chyba zawsze będzie to parking przy drodze na Olsztynek( parking przy skręcie na Ruś )

jak będziemy znać termin to w tym wątku wklejimy :th: :a4fan: :a4fan: :a4fan:

pewnie :) przynajmniej bedzie nas troche wiecej :P tylko jak zlapac z nimi kontakt?? :mysli:

piszę od niedawna też na AKP, także będę coś wiedział :th:

Opublikowano

Ja na obu forach jestem i nie wiem do którego bardziej się przywiązałem. Najpierw do tego, ale później jednak do AKP.

Oczywiście zapraszamy na zloty :-) ten czarny audiczek wyglada lepiej na zywo niz na avatarze ;) zielony tez niczego sobie, fajne lampki :)

Opublikowano
Oczywiście zapraszamy na zloty :-) ten czarny audiczek wyglada lepiej na zywo niz na avatarze ;) zielony tez niczego sobie, fajne lampki :)

heh a my zesmy z Mickiem szukali Cie zeby zagadac ale jakos sie nie chciales ujawnic :) moze kiedys sie zgadamy na spocie :) pzdr :> :)

Opublikowano

heh a my zesmy z Mickiem szukali Cie zeby zagadac ale jakos sie nie chciales ujawnic :) moze kiedys sie zgadamy na spocie :) pzdr :> :)

Przecież ja się kręciłem cały czas wokół hamowni i w ogole w centrum zainteresowania :) a autko stało troszke dalej.

Stałem centralnie obok micka jak gościu z hamowni mówił mu że autko ma zdjęty kaganiec ;) nawet chyba słowo z nim zamieniłem.

Z tego co mi sie wydaje to byłem chyba najwyższym uczestnikiem ;) więc ciężko mnie chyba nie zauważyć :P

Opublikowano

hehe auto widzialem ale Ciebie nie zabardzo :P a o wysokosci mozna by polemizowac bo ja sam mam 195cm :P

Opublikowano

hehe auto widzialem ale Ciebie nie zabardzo :P a o wysokosci mozna by polemizowac bo ja sam mam 195cm :P

No dobra, ze wzrostem to moze i sprzesadzilem ze najwyzszy :) bo ja mam raptem 192cm :P

A jesli chciales pogadac to mogles zapytac sie kogoś, czyje te najladniejsze niebieskie autko stoi tam o... :tongue4:

Opublikowano

najladniejsza to byla meganka i tu nie ma co sie spierac :D:polew:

Opublikowano

No no i jeszcze wyjezdzajac chlopaki przygazowali i szpan na wsi sobie urzadzili :polew: nic tylko sie :sick3:

Opublikowano

najladniejsza to byla meganka i tu nie ma co sie spierac :D:polew:

Nie podlizuj się panom z meganki bo i tak zniżki nie dostaniesz jak Cię złapią ;)

Opublikowano

heh kurna caly plan zepsules :wallbash: ;( a juz mialem nadzieje :polew: ze dostane jakas ulge studencka :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja tam wolę się z nimi nie spotykać na trasie :P

Opublikowano

heh w sumie racja ale od czego ma sie radyjko :PP choc i tak oni tez maja :P