Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bicz: gooopi jestes, ja Ci radze, Ty lepiej nie kracz

halo, Karol, co tam?

• Odpowiedzi 12.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaleczeq

2341

• czaja77

1464

• adrianus

1096

• taktuś

1020

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

??!! ja jebie, o co kaman? sprawdziles czy rozrzad nie pierdolnal? bo z mojego doswiadczenia( jak mi sie w r19) zerwal to jechalem 20km/h i tez nagle sie silnik wylaczyl, bez zadnego stuku, puku, zrywu:/

rozumiem, ze furacz dalej nie odpala?

i gdzie Ty jestes w suwalkach czy w oln

Opublikowano

no k**wa widze tez nie wesoło :confused4: [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 21:49_________________________________________________A co on niby w Sledziowni robi ?? :naughty::decayed:

Opublikowano

inzynieruje sie :decayed:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 21:52_________________________________________________audi audi, audi maszyna

:polew:

niezawodne bo niemieckie

:polew: :polew:

Opublikowano

i nic nie mowisz :naughty: mnie tu suszy a Ty walisz w dekiel :cool1:

Opublikowano

ale kwa czisz. kolo sobie na pewniaka wpina na osiedle, żebt się spAKOWAĆ i na wioche do szkoły spitalać a tu nagle STOP i ch....j.

nie wk...wił byś się!

Opublikowano

<lol> a ja wlasnie grzane piwo wypilem, kobieta mi zrobila :decayed:

no, ale btw Karol, cos sprawdziles, konsultowales sie z kims? no bo k**wa, no, boli mnie jakby to moje sie zjebalo

Opublikowano

wkurwiłbym sie;] i to nie wasko :decayed:

To reasumujac Ja mam fure rozjebana Kwiatko tez Adrian a TY jak tam audi ??? :decayed:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 21:58_________________________________________________

<lol> a ja wlasnie grzane piwo wypilem, kobieta mi zrobila :decayed:

Fajna kobieta ma jakas siostre :naughty:

Opublikowano

nie, ale marta ma brata, jakies 170cm i 110kg :decayed:

a moje audi juz pisalem, ma przod od biedronki( czytaj: moja niedorozwinieta siostra nie zahamowała przed sciana sklepu i wykurwila w biedronke :decayed:)[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 22:04_________________________________________________fuck, moze by tak jutro u mnie sie zebrac i zapic smutki,co? a w niedziele ticulcem na spot, bo nie licza sie fury tylko ludzie :decayed:

Opublikowano

oo ja pier**le no to zal jak c**j jedziemy tico bo nawet astry nie ebde miał bo stary zabiera na polowanie :decayed::naughty:

Opublikowano

astra na polowanie, eheh, to u was w rodzinie sie dobrze rozlozylo, jak Ty jedziesz polowac sztuki bierzesz audi,a jak ojczulek poluje to astra:)

Opublikowano

no to co walim jutro ?? :decayed:

Opublikowano

no to Karol super, teraz jeszcze tylko szanownemu zaleczkowi trzeba czerwony dywan rozlozyc i zaproszenie poslancem wyslac[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 22:13_________________________________________________aaa, cwaniak, pierwszy napisal:)

dobra, to ustalone, sobota, zlota, wieczor zapitego/zabitego audi

Opublikowano

Nie trzeba zadnych dywanow Celebryta to ja nie jestem :polew: