Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Audi tak rozumie słowa" przewaga dzieki technice" to ja pier***e takie podejscie :naughty:

• Odpowiedzi 12.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaleczeq

2341

• czaja77

1464

• adrianus

1096

• taktuś

1020

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

yyy jakto nie?! ;( ;( :shocked: :shocked:

a ja sie juz wszystkim chwalilem ze znam Zaleczka, ktory to zna tamtego i owego;p

Opublikowano

wiecie co:D mam plana, mam w tej chwili na budziku w tico jakies 987500km!!

dociagne do 999999km, zapakuje go na 2 euro palety i wysle do ingolstadt z pozdrowieniami:D

i niech wtedy kminia, vorsprung durch technik :decayed:

Opublikowano

Moj ojciec powiedział dzis ze jak tak dalej pojdzie to on pier**li to audi oddaje mi a ja mu oddaje astre :decayed: chyba dobry dill co :gwizdanie:

Opublikowano

jakby tak nasze padliny na czesci sprzedac to na jakies e30 lpg i dresik by starczylo:D

a4-klubu oczywiscie bysmy nie rzucili, bo tu jest zajefajnie, ale mogliby my powkurzac wtedy tego i owego

Opublikowano

wiecie co:D mam plana, mam w tej chwili na budziku w tico jakies 987500km!!

dociagne do 999999km, zapakuje go na 2 euro palety i wysle do ingolstadt z pozdrowieniami:D

i niech wtedy kminia, vorsprung durch technik :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: buhehehe jebłem

ADRIAN

2U1rA.jpg

[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 22:24_________________________________________________cZesc bejbe mam bi em dablju e30 na podtlenku el pi dżi ale jestem z A4 klubu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

adasko bedzie mial najprawdopodobniej swoje v3triturbo tico na sprzedaz za grosze, bo sie wczoraj pocalowal z latarnia, to bierz je michal, zrobisz swapa i bedziesz mial ekonomiczne b6 sline 0,8 :kox:

Opublikowano

zajebał dzwona ?? jak przed wczoraj go widzialem ejszcze :)

2Vig9.jpg

nie wiem jak wy ale ja juz sie przygotowuje :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:

oooołłł jeeeee Bi em dablju :polew: :polew:

Opublikowano

chwila przerwy chłopaki :decayed:

REKLAMA

2VTGi.jpg

Opublikowano

Ty, no nie wiem jak on to zrobil, bo z jego opowiesci to ciezko cos zrozumiec, ale podobno ruszal spod swiatel na sikorskiego, aby skrecic w wilczynskiego, takze nie wiem jak on ruszal, ale przywalil w latarnie przy shell'u :polew:

ja cos czuje ze trzeba bedzie powrocic do tej marki

http://www.romet.pl/

:decayed:

[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 22:37_________________________________________________fuck, nie wiem jak dodac zdjecie z puliptu:/

Opublikowano

2Wu5r.jpg

2WBzS.jpg

Chyba na serio trzeba bedzie zmieniac znaczki [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 22:40_________________________________________________No jak to nie wiesz jak? ? :decayed: normalnie dodaj zdjecie taka opcja :decayed:

Opublikowano

no jak, jest tylko dodaj obraz, ale to jakis odnosnik trzeba podac ze strony www

Opublikowano

:wallbash:

zamiast sie smiac pokazalibyscie mi cwaniaki lopatologicznie jak zdjecie wkleic to moze kiedys jakies cycki wam pokażę :D:polew::tongue4:

Opublikowano

JUZ sie robi Adrianku :naughty:

1

2YRL0.jpg

2

2YWKi.jpg

pozniej wybierasz plik i tyle :cool1: