Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaleczeq

2341

• czaja77

1464

• adrianus

1096

• taktuś

1020

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

znam ta stronke Karol :naughty:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 22:54_________________________________________________

:drunk:

jo nyga :decayed::naughty:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 22:55_________________________________________________jA jestem Forfiter :decayed:

2GJwA.jpg

Opublikowano

ale teraz to bedzie za***iście jak juz umiem dodawac zdjecia:D wczesniej zawsze korzysalem z opcji szybkiej odpowiedzi, dlatego nie moglem nic dodac :fool:

ale teraz to normalnie nowa era mojej bytnosci na forum nastanie :dance: :drool:

dzieki michas :friends:

Opublikowano

:quattro: ??

Karol? hellol? Ty juz wiecej dzis nie pij, jak TY zapominasz ze w b5 masz oske :tongue4: :tongue4:

tu nikt nie wie, ze masz 80 coupe quattro

Opublikowano

To teraz adrian avatar zarzuc :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 23:03_________________________________________________Karol dzieki tej kupecie wie co to kraina 7 tys obrotow :cool1:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 23:03_________________________________________________Nie obrazicie sie jak jutro wapdne z kolezankami :naughty::decayed:

5cd7S.jpg

5ckCi.jpg

Opublikowano

No dobra :naughty: takie rozwiazanie mi sie podoba :cool1:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 23:14_________________________________________________Grzegorz heloł :polew:

Opublikowano

haj

a mi jebła dziś przednia szyba aułłłdi :gwizdanie:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: to co tez chcesz opijac z nami ?? :polew: :polew:
Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :wallbash: :wallbash: :wallbash::polew: :polew:

juz nie wiem czy sie smiac, czy plakac, audi forever :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

to wpadaj na smutna flache:D

Opublikowano

kurna na sobotę mam inne plany........................

co najlepsze,rano odstawiłem pod robotą i było ok,potem wsiadam patrzę j**nięta............ :mysli::wallbash:

Opublikowano

uuuaaa:/ c**jowa sytuation:/

jak Ci sie plany zmienia/odwidza to wpadaj :good:

Opublikowano

uuuaaa:/ c**jowa sytuation:/

jak Ci sie plany zmienia/odwidza to wpadaj :good:

:good:

Opublikowano

ja mam weselna :decayed:

Opublikowano

to chyba jakieś fatum. zaczęło się od Adriana(biedronka), potem Załącznik (olejo-grodź) następnie ja(śpiący policjant) i teraz GC szyba.

normalne to to nie jest :shocked:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 23:39_________________________________________________fakin sit

Opublikowano

no i moja Monia tylny zderzak,troszkę zdarła dziś,w a3 :polew: