mumer Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Siemka Panie i Panowie no może i dla mnie się uda przybyć na spocik i podbić frekwencje Jak co to wezmę żonę to kobitom będzie raźniej. :a4fan: :a4fan: :a4fan:
lilianatoja Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Zapraszamy zapraszamy szczególnie Panie - fanki Aczwórek oraz żony, narzeczone, dziewczyny i kochanki A tak apropo "organizatorzy" - jakieś atrakcje przewidziano?
Picia Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Atrakcje?Wyścigi na ćwiartkę mogą być? :>
taktuś Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 A tak apropo "organizatorzy" - jakieś atrakcje przewidziano? Na dachu najładniejszej A4 rozpalimy grilla, tańce też jakieś będą... ogólnie KOX
Petlik Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Ja proponuje taniec na lodzie w koncu lodowicho jeszcze dziala
Patrykbor Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 http://www.elblag24.pl/elblag,region_malzenstwo_falszowalo_pieniadze,19519,0,0,0.html uważać
Petlik Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Ladnie... mam 3 piedziesieciozlotowki w portfelu, zaraz zobacze czy prawdziwe ;P
Patrykbor Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Ladnie... mam 3 piedziesieciozlotowki w portfelu, zaraz zobacze czy prawdziwe ;P my adadurowi będziemy płacić w 50 za ramki to chłopak się zdziwi jak przeczyta ten artykuł :polew:
lilianatoja Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Łoj łoj dobrze ze to nie moja bedzie miss :-) najpiękniejsza. Ja w nagrodę przywiozę paczki :-) . A kto bukuje ciepła herbatę? :-)
taktuś Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 To ja przywiozę pół litra i będzie się działo... mamy przyozdobioną przez Skrzypka fotkę w pierwszym poście, jak się podoba? Nie uległ mojej sugestii aby napisać , że kobitki na spoty przyjeżdżać muszą obowiązkowo w spódniczkach mini...
Skrzypek Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Opublikowano 6 Lutego 2009 mamy przyozdobioną przez Skrzypka fotkę w pierwszym poście, jak się podoba? Nie uległ mojej sugestii aby napisać , że kobitki na spoty przyjeżdżać muszą obowiązkowo w spódniczkach mini... jeszcze wszystko przed nami :> to dopiero pierwsza wersja a jak czas pozwoli będą następne mam nadzieję lepsiejsze a i jeszcze jedno, twoja sugestia była nieco inna chyba lepsza od tej oficjalnej :polew:
taktuś Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 mamy przyozdobioną przez Skrzypka fotkę w pierwszym poście, jak się podoba? Nie uległ mojej sugestii aby napisać , że kobitki na spoty przyjeżdżać muszą obowiązkowo w spódniczkach mini... jeszcze wszystko przed nami :> to dopiero pierwsza wersja a jak czas pozwoli będą następne mam nadzieję lepsiejsze a i jeszcze jedno, twoja sugestia była nieco inna chyba lepsza od tej oficjalnej :polew: Chłe, chłe, chłe, fotka Pameli Anderson trzymającej logo Audi chyba tu nie przejdzie , ciekawe jak będzie z frekwencją, możliwości naszego regionu to spoko około 20-tu audiczek, z resztą nie ważna ilość tylko jakość, ważne żeby wyklarowała się stała mocna ekipa, czego konsekwencją będzie status klubowicza dla najaktywniejszych i umocnienie pozycji naszego regionu na forum ogólnopolskim
Skrzypek Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Opublikowano 6 Lutego 2009 mamy przyozdobioną przez Skrzypka fotkę w pierwszym poście, jak się podoba? Nie uległ mojej sugestii aby napisać , że kobitki na spoty przyjeżdżać muszą obowiązkowo w spódniczkach mini... jeszcze wszystko przed nami :> to dopiero pierwsza wersja a jak czas pozwoli będą następne mam nadzieję lepsiejsze a i jeszcze jedno, twoja sugestia była nieco inna chyba lepsza od tej oficjalnej :polew: Chłe, chłe, chłe, fotka Pameli Anderson trzymającej logo Audi chyba tu nie przejdzie , ciekawe jak będzie z frekwencją, możliwości naszego regionu to spoko około 20-tu audiczek, z resztą nie ważna ilość tylko jakość, ważne żeby wyklarowała się stała mocna ekipa, czego konsekwencją będzie status klubowicza dla najaktywniejszych i umocnienie pozycji naszego regionu na forum ogólnopolskim wydaje mi się, że jeśli spociki będą odbywały się regularnie to i więcej osób będzie w nich uczestniczyło
Petlik Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Ogolnie duzo "aczworek" jezdzi po Olsztynie i okolicach. Sam jezdzac na Dobre Miasto nie raz na trasie widze jakiegos NO... lub NOL... W wiekszosci mlodzi ludzie, wiec trzeba jakos ich zwerbowac Zastanawia mnie tylko kto moja niunie skopiowal Ostatnio az sie wystraszylem idac przez miasto, ze mi auto ukradli. Kiedys tylko 1 czerwona avantka poza moja jezdzila, a teraz sie namnozylo, ze juz sie pogubilem.
Maxym83 Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja jak znowu nie zaśpię to przyjade na spota na ostatni o 13 czy 14 zaspałem
taktuś Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja z kolei mogę się jutro trochę spóźnić, rozumiecie, niedzielny rodzinny obiad u teściowej...
Maxym83 Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 a ja chyba nikogo nie znam oprócz Ciebie taktuś chyba że nie kojarzę kogoś kto wpadał na zloty AKP
taktuś Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 a ja chyba nikogo nie znam oprócz Ciebie taktuś chyba że nie kojarzę kogoś kto wpadał na zloty AKP Bo Ty chyba bardziej z AKP trzymasz niż z naszą mafią :bicz3: ale spox, odkupisz grzechy jak wpadniesz na spota tu twoja rodzina, tu twój dom... :oklaski:
Maxym83 Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Bo Ty chyba bardziej z AKP trzymasz niż z naszą mafią :bicz3: ale spox, odkupisz grzechy jak wpadniesz na spota tu twoja rodzina, tu twój dom... :oklaski: Ostatnie pół roku z nikim nie trzymałem, bo w kraju mnie nie było a tak to trochę tu, trochę tam się pokręciłem w końcu autkiem podlegam pod oba fora
Rekomendowane odpowiedzi