adrianus Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 sroda w palnik, czwartek zgon w lozku, dzis praca, sobota, niedziela studia
taktuś Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 kuźwa potrzebuję drabiny wyższej jak czteroschodkowa, ma ktoś pożyczyć ?
Marianb Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 kuźwa potrzebuję drabiny wyższej jak czteroschodkowa, ma ktoś pożyczyć ? Ja mogę odkręcić od wieży jedną 5-cio metrową taką jak na filmiku i Ci pożyczyć. Tylko że powyżej 3m trzeba mieć badanie wysokościowe za 50zł :gwizdanie:: Tower Climbing like no other
Maxym83 Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 kuźwa potrzebuję drabiny wyższej jak czteroschodkowa, ma ktoś pożyczyć ? Ja mogę odkręcić od wieży jedną 5-cio metrową taką jak na filmiku i Ci pożyczyć. Tylko że powyżej 3m trzeba mieć badanie wysokościowe za 50zł :gwizdanie:: http://www.youtube.com/watch?v=s_n3Dln4Y74 Aż mi się ciepło robi od samego oglądania nikt by mnie nie namówił na taka wycieczkę
lilianatoja Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 kuźwa potrzebuję drabiny wyższej jak czteroschodkowa, ma ktoś pożyczyć ? Masz jeszcze potrzebę? I na jak długo jak coś to pisz sms
taktuś Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 kuźwa potrzebuję drabiny wyższej jak czteroschodkowa, ma ktoś pożyczyć ? Masz jeszcze potrzebę? I na jak długo jak coś to pisz sms Dzięki Moniu, potrzebę mam w zasadzie cały czas..., robiłbym to na okrągło... :gwizdanie: heh, dziś zrobiłem, podskakiwałem na drabinie - Michał trzymał kuźwa potrzebuję drabiny wyższej jak czteroschodkowa, ma ktoś pożyczyć ? Ja mogę odkręcić od wieży jedną 5-cio metrową taką jak na filmiku i Ci pożyczyć. Tylko że powyżej 3m trzeba mieć badanie wysokościowe za 50zł :gwizdanie:: http://www.youtube.com/watch?v=s_n3Dln4Y74 Aż mi się ciepło robi od samego oglądania nikt by mnie nie namówił na taka wycieczkę ciapciaki - wszedłbym wszędzie dopóki czegoś bym się trzymał, taki jestem, a nie wyglądam... wiem, wiem....
Marianb Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 [...] Aż mi się ciepło robi od samego oglądania nikt by mnie nie namówił na taka wycieczkę To jest jeszcze lepsze: Walk like a BOSS on 900ft tower
Skrzypek Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 co tu taka cisza? :gwizdanie:
musti Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
Maxym83 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 To ja sie pochwale zalozylem dzisiaj nowki tarcze Brembo i klocki Ferodo zadziwiajaco dobrze sie hamuje, nawet bez dotarcia Druga sprawa to zakupilem lampki na przod poliftowe zespolone bo mi się druga lampa pobiła od latających kamieni, wiec obie do wymiany ;P no i na poczatek xenon HID 5000K, zobaczymy jak to wyglada A pozniej pokombinuje moze z wyrezaniem Bixenonu na soczewce jakiejs oryginalnej. Moze ktos ma na sprzedaz silniczki regulacyjne do takich lamp zespolonych ? bo ori Boscha nie pasuja, pasuja od Punto II.
Maxym83 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 po liftowe sa z soczewka ?? Dokladnie takie A z hamulcami mialem maly problem, zapiekla sie dolna prowadnica zacisku i zeżarło mi jeden klocek, a drugi prawie jak nówka
Zaleczeq Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 rezasz od razu spryski jak Grzesiek czy nie ??
Rekomendowane odpowiedzi