Rapley Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Monia to ja też poproszę tak ze 2 sztuki aby świerzę!!!!!!
Marianb Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Cześć, tu Marian z AKP od zielonego B4 Właśnie się zarejestrowałem na Waszym forum. Postaram się zaglądać tu częściej Ja również jestem zadowolony ze spotu, mimo złej pogody Oczywiście piszę się na następny raz, jeżeli nie macie nic przeciwko Fotki Skrzypka już widziałem PS w moim podpisie jest link do zdjęć ze spotów AKP, jeżeli ktoś miałby ochotę obejrzeć
Skrzypek Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Opublikowano 8 Lutego 2009 Cześć, tu Marian z AKP od zielonego B4 Właśnie się zarejestrowałem na Waszym forum. Postaram się zaglądać tu częściej Ja również jestem zadowolony ze spotu, mimo złej pogody Oczywiście piszę się na następny raz, jeżeli nie macie nic przeciwko Fotki Skrzypka już widziałem PS w moim podpisie jest link do zdjęć ze spotów AKP, jeżeli ktoś miałby ochotę obejrzeć witam witam kolegę :> :> :>
zbychzz Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 fajnie że zjawiło sie tylu ludzi i furek - chyba znowu pobiliśmy rekord
taktuś Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 PS w moim podpisie jest link do zdjęć ze spotów AKP, jeżeli ktoś miałby ochotę obejrzeć Witamy jestem jednak staroświecki i uważam, że na wkupne to nie link tylko krówka... :oklaski:
Skrzypek Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Opublikowano 8 Lutego 2009 PS w moim podpisie jest link do zdjęć ze spotów AKP, jeżeli ktoś miałby ochotę obejrzeć Witamy jestem jednak staroświecki i uważam, że na wkupne to nie link tylko krówka... :oklaski: hehe popieram!!! :polew:
Marianb Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Haaa, no nigdy nie mówię nie - nie odmawiam przyjemności Prawda Skrzypek
taktuś Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Oto dzisiejsza lista obecności: - Lilianatoja - Żaneta - Czaja77 - Emsi - kolega z A6 - Kwiatko - Luqash - MarianB - Maxym83 - Paweł Olsztyn - Petlik - Picia - Rapley - Sero - Skrzypek - taktuś - Zbychz jeżeli kogoś pominąłem czy przekręciłem - sorry
Skrzypek Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Opublikowano 8 Lutego 2009 Hah. Widać było w Cerkiewniku ojj było :polew: [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 21:15_________________________________________________ Haaa, no nigdy nie mówię nie - nie odmawiam przyjemności Prawda Skrzypek całkowita prawda, poczekamy do wiosny i wtedy będziesz miał okazję sie wkupić :polew:[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 21:16_________________________________________________ Oto dzisiejsza lista obecności: - Lilianatoja - Żaneta - Czaja77 - Emsi - kolega z A6 - Kwiatko - Luqash - MarianB - Maxym83 - Paweł Jaroty - Petlik - Picia - Rapley - Sero - Skrzypek - taktuś - Zbychz jeżeli kogoś pominąłem czy przekręciłem - sorry taktuś, zapomniałeś o nieznajomych z bordoAvanta :>
taktuś Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Ci z bordowego avanta byli ciut zszokowani i zdezorientowani jakby im tico podstawić, to pewnie by wsiedli i pojechali
Petlik Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Hahhaha o ten bordowy avant, obok ktorego stalem nie byl na na spota? Niezle
Maxym83 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 też bym się zdezorientował gdybym postawił sobie furke na pustym parkingu, wracam a tam 15 audików i banda ludzi dookoła
Petlik Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Ja myslalem, ze ktos nadgorliwy wczesniej przyjechal. Sam bylem 14:15 i stal tylko ten bordowy, wiec stanalem obok i czekalem na reszte
Picia Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 No to panie i panowie do następnego spota
Maxym83 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 No to panie i panowie do następnego spota I zamawiajcie jakąś pogodę lepszą do następnego
Marianb Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Hah. Widać było w Cerkiewniku ojj było :polew: [br] Bo jak balować, to do świtu :beer1:
Skrzypek Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Opublikowano 8 Lutego 2009 Hah. Widać było w Cerkiewniku ojj było :polew: [br] Bo jak balować, to do świtu :beer1: no tak, a później budzisz się rano przekonany, że jesteś w swoim łóżku a tu............. . :polew: :polew: :polew:
kwiatko Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Marianb znalazłem te Twoje filmiki na youtube niezłe są
Rekomendowane odpowiedzi