czaja77 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 a po staremu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Jaki tu spokój jak młodego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 noo . :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 ale ja jestem tralalalala, spamowanie nadal trwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 heeej, hooo, niech spamuje caly swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kloro Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 siema czaja77 ło ludzie kto to się odezwał , a gdzie kapitan vóda ? czekamy na zlot w Kaletce to się przynajmniej napijemy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Jaki tu spokój jak młodego nie ma Patryczku staruszku siemka Jestem jestem miszcz powrocił ma sie zdrow ogien w szopie 123 hop siup tralala wy***iemy w kosmos jak sie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 a co tu taka cisza? Pany w końcu wiem jak piasty przerobić! :dance: Adrian wiesz o co kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kto do boju, ten ręka do góry Sobota godz. 19 w "Po prostu" - taktuś - Czaja77 - Adrianus - - - - kogo jeszcze wpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ja niestety odpadam ;( Szkoda ale do następnego barowania :beer1:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 14:43_________________________________________________Załek ciekawe jakby Cupra poradziła sobie z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ciezko by było :polew: ciekaw jestem ile taki setup wytrzyma poko cos nie kleknie wole takie projekty Karolu bedzie ciepło to kumpel wpadnie Cupra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Oj biedni Ci ludzie w tej Matuszce Rasiji Taka bieda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kazdy super car zanim wejdzie do seryjnej [produkcji powinien byc u nich tak testowany upalany na maxiora a nie jak w Monaco pod hotelami na pokaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 byc takim kierowca testowym to praca marzen [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 20:45_________________________________________________chociaz nie robte marzen to maja clarkson, hammond i may z top gear. najlepsze zajecie jakie moge sobie wyobrazic, robia wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 najlepsze zajecie jakie moge sobie wyobrazic, robia wszystko fajne zajęcie ma również niejaki Varun Sharma z TravelChannel obejrzyjcie "Luksusowe podróże Varuna Sharmy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Adrian pier.. TOP GEAR przeciez jestesmy w mediolanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 A co słychać u olsztyńskich klubowiczów? Zbych to chyba swoim quattro wybył gdzieś w poszukiwaniu śniegu Skrzypek chyba ostro koncertuje na skrzypcach w tej swojej Ostródzie... No Grześka to i widać i słychać czasem dobrze, że jest młodzież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 jestem jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi