kwiatko Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 miłej zabawy ja niestety nie dam rady (zawsze tak termin ustalicie :bicz3:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 miłej zabawy ja niestety nie dam rady (zawsze tak termin ustalicie :bicz3:) to może przełożymy nasz spocik o tydzień - co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 a mi to ryba kiedy i gdzie i tak sie zjawie:D ale faktycznie, moze jakas szybka ankieta, tak aby wszystkim pasowalo, moze byc jakis piatek, niekoniecznie sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Nigdy nie będzie tak, żeby wszystkim przypasiwszy :> Mnie z kolei tydzień przed 19-tym i tydzień po nie pasuje, a wypadałoby abym był jeżeli mamy rozmawiać o organizacji Kaletki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Nigdy nie będzie tak, żeby wszystkim przypasiwszy :> Mnie z kolei tydzień przed 19-tym i tydzień po nie pasuje, a wypadałoby abym był jeżeli mamy rozmawiać o organizacji Kaletki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 widzialy chlopaki ? http://www.joemonster.org/filmy/15139/Genialna_reklama_Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 wiosna idzie :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Jessssst wkoncu urwa sucho jest traaakcja :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 witam wszystkich ,mam pytanko czy aktualne dzis spotkanie macie , moze bym mógł wpasc sie przywitac -dzis sie zarejestrowałem u was na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 yaha pajechali!! jak Ef wreszcie sie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 mnie dziś na spocie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 yO! yO! yO! ciekierap, szybkie podsumowanko! swa szacowna osoba zaszczycilo nas grono w skladzie: -Zbychzz!!!!!! -Mayhem z Ef -Kwiatko -Zaleczeq - no i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Było kunsztownie i zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 sorki nie zdązyłem -żonka autko wzięła i jak zwykle na czas nie wróciła -next week bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Spocik był OK!!! Miło jak zwykle! Zbychu jak klient? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Zbychu jak klient? klient był chyba strasznie zaskoczony wyglądem mojej furki - chyba spodziewał się B8 pierwszy klient a ja juz mam dość - chyba jednak nie będę sprzedawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 i dobrze Zbychu zrobisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 jak tego nie sprzedam to nowszego nie kupie więc jeszcze trochę się poużeram albo oddam do komisu - albo jeszcze raz przemyśle sprawe, przyjrze się łezka sentymentu uroni się i nie sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi