adrianus Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 bo mnie nie wpisales!! ale bede, jak Tommy Lee Jones, bede! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 dobra dobra tylko tak sie pytałem nie krzyccie na mnie -mam warsztacik koło pracy to se zmienie a kółek nie wywazałem gdyż and bikoz -kupiłem swoje kochane autko wpazdziezu 2010 r i wole sam zadbac o swoje aluski i bezpieczenstwo bo sam nie jezdze ale dziecko swoje woze wiec zrozumcie ze pytam poza tym wiem takze ze coca cola is the best na kazda srubke :gwizdanie: a i pytanko dodatkowe czy ktoś z was pany posiada do sprzedazy na spocie albo coś jakies gadzety z forum typu naklejki i smycz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 mam kalendarz z zeszlego roku, ale to edycja kolekcjonerska, kupe $ warty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Nie daj sie Arko tym starym wyżeraczom ja tez za kazdym razem jade na wyważanie A gadzety masz tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=113.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 wiem ,wiem wartosc sentymentalna ok lece po zakupy bede uwaznie obserwował to forum gdyz inne nie są dla mnie pozyteczne -bikoz nic nie wiem o autach ,zwykły uzytkownik jestem ale swoje audi dzis wykapałem przy realu ok thx za linka popatrze sobie a co!!! narx pany olsztyn rządzi he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 a gdzie serwisujesz autko ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 kolonia mazurska jesli chodzi o oponki a nie miełem okazji jeszcze serwisowac audi swojego gdyz nie nadszedł jeszcze czas a zamieszkuje na jarotach obok biedronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 No to jak nadejdzie czas :gwizdanie: to mamy magika takiego jednego ktory robi rzeczy niemozliwe od reki a na cuda trzeba troche poczekac [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 17:12_________________________________________________btw a nie chcesz jechac na Zlot w Kaletce ?? albo na spot piwny w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 a bywa na spotach ? jesli tak zapytałbym go o kilka drobiazgów co mi chodza po głowie [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 17:14_________________________________________________w sobote mam imieniny ojca JÓZEF i nie wiem czy skonczy sie przed 19 no chyba ze potem dam jeszcze rade -obaczym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Na spotach nie na spotach piwnych czasem tu masz kontakt do niego http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=68006.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 ok thx lece narx i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Czesc Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 hejka grzegorz-takie imie powazne ci rodzice dali ze ho ho ok w takim razie poczytam forum wstecz to sie czegos o was panowie dowiem -moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 nie wiesz nie ma co rogrzebywac przeszłosci popatrzmy zatem w przyszłosc wejdz sobie w fotki ze zlotu w Kaletce z zeszłego roku i bedziesz wiedział kto jest kim i jaka ma faciate http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=130669.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 wooow no niezłe te wasze fotki oj widze ze pojechaliscie na prawdziwy wypoczynek tabliczki macie wyjechane -jak na prawdziwej kurso-konferencji ,robi wrazenie i peruke masz wyczesana ze łojezu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 haha:) to widze ze jaroty rosna w sile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 jak nie jak tak -ale zdjecia boskie widac ze macie zgrana paczke a to w dzisiejszych czasach wyjatkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 hejka grzegorz-takie imie powazne ci rodzice dali ze ho ho ok w takim razie poczytam forum wstecz to sie czegos o was panowie dowiem -moze Taktuś... w tym roku konkurencję zeszłoroczną z Patrykborem zastąpimy arko72 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 nie wiem o co kaman ale od razu sie nie zgadzam , ja na razie na zasadzie goscia tu jestem nawet was nie znam wiec nic nie planujcie bo nie bede z wami pił!!! :>[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 20:20_________________________________________________adrianus z jarot jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi