Patrykbor Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 To kiedy dacie cynk . Chociaż jakiś wstęp
mumer Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 No Panowie ja też się pisze na coś takiego
luqash Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 A co tu taka cisza panowie ? pewnie wszyscy na spacerach przed obiadem są bo w Olsztynie piękna pogoda mróz i słońce extrapozdro
Skrzypek Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Opublikowano 1 Marca 2009 co tutaj tak wszyscy zamilkli może zróbmy wstępną listę chętnych na przedmajówkowego weekendowego spocikaz kolegami z elbląga może odświeżmy temat :gwizdanie: 1. GRazny 2. Skrzypek 3. 4. 5. kto następny? :a4fan:
Patrykbor Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 1. GRazny 2. Skrzypek 3. Patrykbor 4. 5.
Maxym83 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Ja nie bylem na ostatnim spocie i nie wiem nic na temat wyjazdu, ale mimo wszystko na razie sie nie wpisuje, bo nie wiem czy w kraju bede w czasie majówki. Ale gdybym byl to chetnie sie zjawie
Patrykbor Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 W sumie to nikt nic nie wie ponoć ma być przed majówką
Skrzypek Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Opublikowano 1 Marca 2009 W sumie to nikt nic nie wie ponoć ma być przed majówką Spoko, spoko, jeszcze kilka dni i coś postaram się zaproponować cierpliwości :>
Patrykbor Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Do cierpliwych to ja nie należę wiec będę musiał zablokować dostęp tutaj dla siebie
GRazny Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Do cierpliwych to ja nie należę wiec będę musiał zablokować dostęp tutaj dla siebie Patryk uspokój się...
Skrzypek Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Opublikowano 1 Marca 2009 Do cierpliwych to ja nie należę wiec będę musiał zablokować dostęp tutaj dla siebie :> :>
Pavulon Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Koledzy jak jakis spocik w Olo to ja chetnie tez sie pojawie do Olsztyna mam nie całe 80 km a co dwa tyg przyjezdzam na zjazdy, wiec teraz bede pilnowal tego tematu i przede wszystkim daty Pozdrawiam Klubowiczów
GRazny Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Koledzy jak jakis spocik w Olo to ja chetnie tez sie pojawie do Olsztyna mam nie całe 80 km a co dwa tyg przyjezdzam na zjazdy, wiec teraz bede pilnowal tego tematu i przede wszystkim daty Pozdrawiam Klubowiczów zgadnij gdzie jeszcze masz 80 km
Patrykbor Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Koledzy jak jakis spocik w Olo to ja chetnie tez sie pojawie do Olsztyna mam nie całe 80 km a co dwa tyg przyjezdzam na zjazdy, wiec teraz bede pilnowal tego tematu i przede wszystkim daty Pozdrawiam Klubowiczów zgadnij gdzie jeszcze masz 80 km :polew:
taktuś Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Koledzy jak jakis spocik w Olo to ja chetnie tez sie pojawie do Olsztyna mam nie całe 80 km a co dwa tyg przyjezdzam na zjazdy, wiec teraz bede pilnowal tego tematu i przede wszystkim daty Pozdrawiam Klubowiczów zgadnij gdzie jeszcze masz 80 km Wiadomo, że ciągnie do stolicy województwa... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi