Skrzypek Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 kiedy wy wreszcie przestaniecie zazdrościć koloru:tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 NIGDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Załek ja bym wziął 3 szt. tylko rozmiar muszę sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 no ja wczesniej miałem L to teraz Xl sobie musze ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 No tak. Skoksowales sie hardkorowy koksu:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 plecy sie same nie zrobia ---------- Post dopisany at 11:27 ---------- Poprzedni post napisany at 06:13 ---------- koszuleczka kosztuje 10 zł FRUIT OF THE LOOM NAJGRUBSZY T-SHIRT 205g XL (2937593604) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w przyszłym tygodniu podjadę do firmy jakiejś się zapytać jakie koszta by były zrobienia dla nas koszulki bo ja dla siebe bym tez brał 2-3 sztuki + adek 3 + karol 3 czyli prawie 10 mamy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Załek dla mnie 3x XL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 dla mnie pewnie tez xl, jesli nie xxl, ale nie wiem czy nie beda workowate Karlos, co do priv'a to musze trochu pomyslec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 co to za privy ?? jakis pupen szturchen :whistling: Adek zobacz sobie jakie xxl ma wymiary i porownaj z jakas w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 nie mam zadnej xxl fruit of the loom:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 ale to jaks inna i zobacz jakie masz wymiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Adrian według mnie to dla Ciebie powinno wystarczyć XL. Na mnie XL jest w sam raz, a Ty nie jesteś aż taki koksu żeby brać XXL. sorry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Adrian może nie, ale zaleczeq obowiązkowo xxl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 hahaha XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 nie jeszcze nie musze troche krów jeszcze zjesc ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- :: PROnadruki.pl :: Nadruki na koszulkach - koszulki bluzy z nadrukiem będę się z nimi kontaktował możne już jutro a jak nie to w przyszłym tyglu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Wpadłem na pomysł!!! może byśmy zorganizowali następnego spota, zamiast na mroźnej Rysi, na torze kartingowym. co Wy na to??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 no i d*pa - Marcin fure sprzedał, a ja myślałem że dozbieram na nią ;PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 to szukaj dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 AUDI A4 AVANT 3.0TDI QUATTRO PAKIET EXCLUSIVE 2007 (3008363407) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ---------- Post dopisany at 08:30 ---------- Poprzedni post napisany at 08:29 ---------- Oferta - Audi A4 - Szczegółowy opis wyposażenia pojazdu do wglądu w zdjęciach Więcej zdjęć na autohit24.com ---------- Post dopisany 13-02-2013 at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany 11-02-2013 at 08:30 ---------- dobra wysłałem zapytanie o koszulki teraz poczekam aż odpiszą i jak to cenowo będzie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Fajne autka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi