czaja77 Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 witaj Marku a kiedy by ci pasowało może po niedzieli?
taktuś Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 witaj Marku a kiedy by ci pasowało może po niedzieli? Po niedzieli się stykniemy i zvagujem
Maxym83 Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Jak ktoś będzie robił logi to ja też się piszę, tak z ciekawości czy furka wciąż zdrowa :-)
zbychzz Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 no ja chyba będę musiał jakiś filmik sobie nakręcić z moją furką z tyłu dla spokoju jak dymi. Ale bądź co bądź to na prawdę ci dziś kopcił dość mocno. swoją drogą to coś powoli myślę o czyszczeniu egr'a
czaja77 Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 ja się z tym dymieniem uporałem ,miałem nieszczelny dolot . taki gumowy łącznik długości ok 6cm,kupiłem w Agromie za 6,30 kawałek rurki , i spokój,. :kox:pozdrawiam
taktuś Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 ja się z tym dymieniem uporałem ,miałem nieszczelny dolot . taki gumowy łącznik długości ok 6cm,kupiłem w Agromie za 6,30 kawałek rurki , i spokój,. :kox:pozdrawiam też to kiedyś przerabiałem, tylko ja kupiłem ten kawałek gumy od Palmowskiego, był z nadrukiem kosztował kurfa ok 70zl mam go do dziś
Skrzypek Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Opublikowano 17 Lipca 2009 Mareczku przedstaw kolegom swój genialny pomysł
taktuś Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Mareczku przedstaw kolegom swój genialny pomysł Bardzo proszę Nowa Wakacyjna Tradycja Najbliższego Spota Olsztyńskiego tj. 26 lipca organizujemy w Ostródzie !!! Celem jest rozruszanie miast województwa, jeżeli wypali, następny organizujemy np. w Szczytnie :a4fan: :a4fan: Co wy na to koledzy ??? Miejsce spota określa Skrzypek, my wpadamy na godz. 15-tą do Ostródy i spotujemy Pójdziemy też do centrum na lody
Skrzypek Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Opublikowano 17 Lipca 2009 Mareczku przedstaw kolegom swój genialny pomysł Bardzo proszę Nowa Wakacyjna Tradycja Najbliższego Spota Olsztyńskiego organizujemy w Ostródzie !!! Celem jest rozruszanie miast województwa, jeżeli wypali, następny organizujemy np. w Szczytnie :a4fan: :a4fan: Co wy na to koledzy ??? Miejsce spota określa Skrzypek, my wpadamy na godz. 15-tą do Ostródy i spotujemy Pójdziemy też do centrum na lody ZAPRASZAM!!! :> :a4fan: :a4fan: :a4fan: mam nadzieję że nie zawiedziecie
Patrykbor Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Mareczku przedstaw kolegom swój genialny pomysł Bardzo proszę Nowa Wakacyjna Tradycja Najbliższego Spota Olsztyńskiego organizujemy w Ostródzie !!! Celem jest rozruszanie miast województwa, jeżeli wypali, następny organizujemy np. w Szczytnie :a4fan: :a4fan: Co wy na to koledzy ??? Miejsce spota określa Skrzypek, my wpadamy na godz. 15-tą do Ostródy i spotujemy Pójdziemy też do centrum na lody ZAPRASZAM!!! :> :a4fan: :a4fan: :a4fan: mam nadzieję że nie zawiedziecie :mysli:
Skrzypek Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Opublikowano 17 Lipca 2009 Mareczku przedstaw kolegom swój genialny pomysł Bardzo proszę Nowa Wakacyjna Tradycja Najbliższego Spota Olsztyńskiego organizujemy w Ostródzie !!! Celem jest rozruszanie miast województwa, jeżeli wypali, następny organizujemy np. w Szczytnie :a4fan: :a4fan: Co wy na to koledzy ??? Miejsce spota określa Skrzypek, my wpadamy na godz. 15-tą do Ostródy i spotujemy Pójdziemy też do centrum na lody ZAPRASZAM!!! :> :a4fan: :a4fan: :a4fan: mam nadzieję że nie zawiedziecie :mysli: Patryk masz ochotę na lody w Ostródzie to wpadaj śmiało :>
Patrykbor Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Mareczku przedstaw kolegom swój genialny pomysł Bardzo proszę Nowa Wakacyjna Tradycja Najbliższego Spota Olsztyńskiego organizujemy w Ostródzie !!! Celem jest rozruszanie miast województwa, jeżeli wypali, następny organizujemy np. w Szczytnie :a4fan: :a4fan: Co wy na to koledzy ??? Miejsce spota określa Skrzypek, my wpadamy na godz. 15-tą do Ostródy i spotujemy Pójdziemy też do centrum na lody ZAPRASZAM!!! :> :a4fan: :a4fan: :a4fan: mam nadzieję że nie zawiedziecie ale data kiedy :gwizdanie:
Skrzypek Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Opublikowano 17 Lipca 2009 Mareczku przedstaw kolegom swój genialny pomysł Bardzo proszę Nowa Wakacyjna Tradycja Najbliższego Spota Olsztyńskiego organizujemy w Ostródzie !!! Celem jest rozruszanie miast województwa, jeżeli wypali, następny organizujemy np. w Szczytnie :a4fan: :a4fan: Co wy na to koledzy ??? Miejsce spota określa Skrzypek, my wpadamy na godz. 15-tą do Ostródy i spotujemy Pójdziemy też do centrum na lody ZAPRASZAM!!! :> :a4fan: :a4fan: :a4fan: mam nadzieję że nie zawiedziecie ale data kiedy :gwizdanie: 26.07.2009 :> :> :>
4lo Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Hmm Fajnie Muszę powiedzieć tylko o tym Tacie i się określimy
Maxym83 Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Wszystko fajnie, ale jesli bedzie pogoda to ja sie niestety nie pojawie, trzeba bedzie jakis akwen wodny odwiedzic, typu morze albo cos takiego
taktuś Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Chłopaki, a dajemy info na AKP o wyjazdowym do Ostródy ? Czy zdobywamy Ostródę sami?
Alona Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 halo halo co Wy tak rzadko te spoty olsztyńskie macie, co?? :tongue4: ja właśnie w delegacji w Olsztynie do czwartku i nawet nie mam jak się załapać... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
GRazny Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Taktuś teraz region chce rozruszać... w niedzielę Ostróda... własnie się zastanawiam...
Rekomendowane odpowiedzi