Maxym83 Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Człowiek nie zdąży samochodu do Olsztyna sprowadzić a już namierzą Powiadasz że chcesz sobie sprowadzić takie same autko jak ja mam? :> wybierz sobie chociaz inny kolor
kwiatko Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 I bądź tu oryginalny zawsze ktoś cię uprzedzi. :> No trudno będziemy mieli takie same auta.
mayhem Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 chlopaki.. pomozcie bo nie moge sie doprosic ani w dziale kupie ani w dziale zrob to sam (czy jak on tam).. przeklejam posta.. mam nadz ze wybaczycie witam Panowie Poszukuje zewnetrznej listwy dolnej przedniej prawej (pasazera). Listwa na drzwiach nad ta listwa.. progowa(?).. Urwala mi sie menda ;( reszta tez sie w sumie trzyma z przyzwyczajenia.. Mozecie cos pomoc? znalazlem na allegro takie cus : http://allegro.pl/item692972784_audi_a4_s4_b5_95_01_listwy_na_drzwi_tfb_tuning.html dobre to bedzie waszym zdaniem? Mozecie mi ew dac namiary na kogos kto bedzie mial taka listwe w miare tanio? z gory wielkie dzieki za pomoc!!
taktuś Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 chlopaki.. pomozcie bo nie moge sie doprosic ani w dziale kupie ani w dziale zrob to sam (czy jak on tam).. przeklejam posta.. mam nadz ze wybaczycie witam Panowie Poszukuje zewnetrznej listwy dolnej przedniej prawej (pasazera). Listwa na drzwiach nad ta listwa.. progowa(?).. Urwala mi sie menda ;( reszta tez sie w sumie trzyma z przyzwyczajenia.. Mozecie cos pomoc? znalazlem na allegro takie cus : http://allegro.pl/item692972784_audi_a4_s4_b5_95_01_listwy_na_drzwi_tfb_tuning.html dobre to bedzie waszym zdaniem? Mozecie mi ew dac namiary na kogos kto bedzie mial taka listwe w miare tanio? z gory wielkie dzieki za pomoc!! te z linka będą pasować, oczywiście jak je polakierujesz ( dodatkowy koszt), mają ostry wygląd, ja na przykład mam te listwy jako okrągłe wałeczki, te płaskie bardziej mnie się podobają. Jednak jakbyś je kupił, będziesz musiał wypruć wszystkie spinki i te nowe kleić na klej, ja na twoim miejscu pojeździłbym na początek po wszystkich olsztyńskich szrotach, jest szansa, że dostaniesz brakującą listewkę pod kolor i za grosze
kwiatko Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 "T" ma rację najpierw szrot potem sklepy i dopiero allegro - dla oriętu w cenie, wystarczy zadzwonić
4lo Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Wszyscy wypoczywają pewnie nad jakimiś jeziorkami a nie tam się kiszą w chałupie
taktuś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Dziś nad jeziorem poznałem nowe możliwości mojego jamnika ze śmiechu byście pękli jak próbował mnie ratować, kiedy udawałem że tonę
czaja77 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 a nad jakim jeziorkiem Marek bywasz?
taktuś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 a nad jakim jeziorkiem Marek bywasz? dziś byłem nad Kortowskim, z tyłu od strony Dajtek, cicho i spokojnie
czaja77 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 a ja dziś do 14 praca.potem szukałem kogoś kto wyważy mi przednie koła.bo przy ok 100KMH był szok z kierą ale się uporałem I znalazłem gośćia w krysgumie ....a potem jeziorko pluski a jutro z rana z Władkiem Ewą i Damianem i nową zoną Krzyska nad morze... .P.S a marek doszedł mój sms?pozdrawiam
taktuś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 .P.S a marek doszedł mój sms? dojszedł
luqash Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 witam niestety z przyczyn finansowych muszę sprzedać swoje A4 , może ktoś z Was zna kogoś kto chciałby kupić pozdrwiam http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9469741
mayhem Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 te z linka będą pasować, oczywiście jak je polakierujesz ( dodatkowy koszt), mają ostry wygląd, ja na przykład mam te listwy jako okrągłe wałeczki, te płaskie bardziej mnie się podobają. Jednak jakbyś je kupił, będziesz musiał wypruć wszystkie spinki i te nowe kleić na klej, ja na twoim miejscu pojeździłbym na początek po wszystkich olsztyńskich szrotach, jest szansa, że dostaniesz brakującą listewkę pod kolor i za grosze dzieki chlopaki za odpowiedzi na szrotach juz bylem i nie ma nigdzie :/ w sklepie to cena ok 100-150 za sztuke masakra.. dlatego sie zainteresowalem wlasnie tym - w miare tanio wychodzi porownujac do reszty ofert :/ zwlaszcza ze to caly komplet.. skoro mowicie ze pasuje to ok - sie wezmie jednak czy trzeba je lakierowac..? skoro na zdjeciu sa juz czarne to jmyslalem zeby to jednak sobie odpuscic.. w sumie po co? a propo weekendow to ja np bylem na kurtyni - splyw w 3 kajaczki potem moja kobitka juz za kolkiem wracala nie liczac malej przygody z podwoziem i podotykania zderzakiem drzewa bylo ok nie ma to jak z przygodami
Skrzypek Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 to jak panowie, w niedzielę wyjazdowy spocik czy miejscowy (Ruś_owy)? :>
taktuś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 to jak panowie, w niedzielę wyjazdowy spocik czy miejscowy (Ruś_owy)? :> najbliższy zróbmy w domu, czyli na Rusi z rana z Władkiem Ewą i Damianem i nową zoną Krzyska nad morze... jak było nad morzem? woda ciepła? konkretnie gdzie byliście?
Marianb Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam po krótkiej nieobecności. Skoro w tę niedzielę jest spot, to zamiast na Ruś, może by się wybrać większą grupą na motopiknik http://www.biker.riders.pl/ :?: Ze dwa lata temu wjechaliśmy tam na około 20 aut Witam mam prośbę czy ktoś z Olsztyna mógł by obadać to autko :> http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9444735 czy warto w ogóle tam sie wybierać w sumie to aż nie tak daleko ale zawsze coś.... z góry dzięki :notworthy: a i jeszcze jedno pytanko - da radę już w tym modelu sprawdzić faktyczny stan licznika ???? Bartoszyce nie są najlepszym miejscem na kupowanie samochodów Ale zawsze możesz sprawdzić. Przecież z Elbląga do Bartoszyc jest tylko 30 km dalej niż z Olsztyna :gwizdanie:
adrianus Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 jak dla mnie to pomysl ze spotem na dajtkch
taktuś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam po krótkiej nieobecności. Skoro w tę niedzielę jest spot, to zamiast na Ruś, może by się wybrać większą grupą na motopiknik http://www.biker.riders.pl/ :?: Ze dwa lata temu wjechaliśmy tam na około 20 aut łaj not, zapodaj coś więcej, czy za wjazd się płaci?, czy będzie miejsce na kilkanaście aut, gdzie się ustawialiście w poprzednich edycjach?
Rekomendowane odpowiedzi