PolaczeKAudi Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Witam. Chciałem zmienić oswietlenie zegarów nie obeszło sie bez zdjecia wsazówek.. jest jeszcze jakaś możliwość żeby wszystko pokazywało jak się należny? Prędkościomierz jedynie dobrze działa.. jutro jade do mechanika ale sam nie wie czy zdoła :/
Alfi Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) wyjmij zegary i zdejmij przednia szybę. Podłącz ponownie zegary włącz zapłon powinny ustawić się na zero. Jeśli nie to je przestaw, wyłączając uprzednio zapłon. I tak do uzyskania rezultatu. Vag pokaże ci aktualne dane, czyli prędkość zero, obroty zer (bez uruchomionego silnika) temperatura 60 (zimny silnik), paliwo według tego co w zbiorniku. Do tego ostatniego vag by się przydał Edytowane 26 Listopada 2017 przez Alfi
wyzyk83 Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 przecież żarówki wymienia sie bez zdejmowania wskazówek
Fazii Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 18 minut temu, Alfi napisał: wyjmij zegary i zdejmij przednia szybę. Podłącz ponownie zegary włącz zapłon powinny ustawić się na zero. Jeśli nie to je przestaw, wyłączając uprzednio zapłon. I tak do uzyskania rezultatu. Vag pokaże ci aktualne dane, czyli prędkość zero, obroty zer (bez uruchomionego silnika) temperatura 60 (zimny silnik), paliwo według tego co w zbiorniku. Do tego ostatniego vag by się przydał Odpalasz vaga, test wyjść, małe wskazówki stają po środku skali i wtedy je osadzasz. Duże ustawiasz na zapłonie tak by wskazywały zero
jacek70 Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Tak właśnie ustawiłem w b5 i się sprawdziło - działa.
PolaczeKAudi Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 W dniu 26.11.2017 o 19:56, wyzyk83 napisał: przecież żarówki wymienia sie bez zdejmowania wskazówek Powiedz ze mi jak skoro są wlutowane..
wyzyk83 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 w A4 B5 wymienia się żarówki razem z oprawkami
PolaczeKAudi Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 1 minutę temu, wyzyk83 napisał: w A4 B5 wymienia się żarówki razem z oprawkami Pod warunkiem ze sie ma te oprawki a nie luty.. Ja oprawke mam tylko na swiatła drogowe.
wyzyk83 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 wymieniałem w licznikach VDO i wszedzie były takie zarówki http://allegro.pl/zarowka-oswietlenia-licznika-vw-audi-2w-i5702759406.html
PolaczeKAudi Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 http://www117.zippyshare.com/v/jBFMUElw/file.html a tu kolegi. Moje troche bardziej skomplikowane
PolaczeKAudi Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 Mniejsza z tym , w temacie rozchodzi sie o ustawienie wskazówek
wyzyk83 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 ja podpinałem licznik pod auto bez szybki robiłem test vagiem i ustawiałem obroty na 3tyś. a prędkość na 100km/h
Rekomendowane odpowiedzi