AndyN Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 8E0 927 189 B Co to za czujnik? Za co jest odpowiedzialny? Jaka jest jego orientacyjna cena w ASO?
Wihajster Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 8E0 927 189 B Co to za czujnik? Za co jest odpowiedzialny? Jaka jest jego orientacyjna cena w ASO? w Etce nie ma częsci pod tym numerem
pre_pl Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 odpowiada na przykład za wyłączenie tempomatu (jak wciśniesz sprzęgło przy włączonym tepmomacie) cena około 52 zł ps. w etce jest... to czujnik na sprzęgle (podobnie jak ten osławiony na pedale hamulca)
Wihajster Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 odpowiada na przykład za wyłączenie tempomatu (jak wciśniesz sprzęgło przy włączonym tepmomacie) cena około 52 zł ps. w etce jest... to czujnik na sprzęgle (podobnie jak ten osławiony na pedale hamulca) dziwne u mnie nie znajduje
AndyN Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2009 Czy, powiedzmy, do środy, można jeździć z uszkodzonym tym czujnikiem? [br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 16:46_________________________________________________ dziwne u mnie nie znajduje U mnie też nie znalazł. Może mamy niepełne bazy ETKI?
lukaszr Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 U mnie też nie znalazł. Może mamy niepełne bazy ETKI? U mnie jest i to jest dokładnie ten, o którym napisał Przemek
Wihajster Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 U mnie też nie znalazł. Może mamy niepełne bazy ETKI? U mnie jest i to jest dokładnie ten, o którym napisał Przemek potwierdzam u mnie juz tez znalazł robiłem błąd w pisowni numeru wpisujac go z przerwami a trzeba bez
lukaszr Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 potwierdzam u mnie juz tez znalazł robiłem błąd w pisowni numeru wpisujac go z przerwami a trzeba bez Normalka, że trzeba bez spacji wpisywać
Rekomendowane odpowiedzi