Danios33 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Witam. Czy ktoś z Was orientuje się gdzie w Gdańsku porządnie wyczyszczę kolektor ssący i egr?Części są poważnie zawalone smołą a ja nie zabardzo mam czas na zabawę i nie wspomnę też o braku warunków do tego. Z góry dzięki za podpowiedzi:)
kamil-vag Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Kolektor najlepiej wypiaskować i będzie jak nowy... 1
Danios33 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 i myślisz że piaskowaniem cały ten syf ze środka wywali na zewnątrz?zastanawiałem się nad tym ale nie wiem czy to nie jest zbyt drastyczne podejście do sprawy.
kamil-vag Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zobacz sobie mój temat (link w podpisie), kolega z forum mi piaskował, efekt 100% zadowolenia ! Bo nawet w środku po piaskowaniu jest gładszy niż przed... 1
Danios33 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2017 Kolektor oddany do piaskowania,odma od egr-a też.Dzięki za sugestie kolego kamil-vag.W poniedziałek odbieram graty z piaskowania i mam nadzieję że efekt będzie znakomity.
jarecki103 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 A gdzie lub kto ogarnał Ci ten temat? Bo też muszę to zrobić a nie mam za bardzo czasu.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi