Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przełożenie mat grzewczych z foteli do foteli w Audi A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przekładał ktos maty do podgrzewania d*py z foteli do foteli ??

kupiłem fotele bez podgrzewania

a moje są z podgrzewaniem i chciałem maty przełozyć

moze ktos miał z tym styczność ??

bo bede chciał sie za to zabarać i chce wiedziec co mnie czeka :)

Opublikowano

zapytaj malika , kiedyś pisał że to łatwa robota :wink4:

Opublikowano

jak bedziesz to robil to zrob jakies fotostory u mnie d*pa nie grzeje i chcialbym zobaczyc ja sie do tego dobrac :wink4:

Opublikowano

a ja w ogóle nie mam więc jakby Cię parę fotek nie zbawiło to byłbym również wdzięczny...

Opublikowano

Wydaje mi się, że sporo roboty będziesz miał z tym przekładaniem. Ale jak wiadomo wszystko jest możliwe :)

Opublikowano
  • Autor

hmm no to ładnie :)

będzie co robic :)

najpierw upiore fotele co kupiłem :) potem postawie stary fotel w pokoju i będe walczył :) [br]Dopisany: 01 Luty 2009, 19:21_________________________________________________

zapytaj malika , kiedyś pisał że to łatwa robota :wink4:

hmm no własnie malik mówi ze tego nie robił :)

Opublikowano

jakoś napewno się da... tylko jak :mysli: przydało by się...

Opublikowano
  • Autor

kurde czy ja zawsze musze przecierać szlaki :P

Opublikowano

kurde czy ja zawsze musze przecierać szlaki :P

dajesz , dajesz bo sam mam do wymiany :decayed:

tylko prosimy fotki , duzo fotek :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ojej :) kurde najpiero przełoże siedzenia :)

potem rozbiore swoje stare :P i zobaczymy czy to da sie wogule wyciągnąć :)

a najwiecej roboty czeka mnie z tylnym oparciem ;)

bo mam od sedana :) i chce przelozyc sam materiał do oparcia w avancie :) bo w sedanie jest troche inaczej

chyba ze ktos ma inny pomysł jak to zrobić :)

kurde jeszcze do tego ja mam dzieloną kanape a w sedanie nie jest dzielona :) o kurde chyba sie nie da :(

wiedze ze cena za siedzenia była atrakcyjna :P ale praca jaką na tym spędze będzie nie porwnywaleni wieksza :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Boberek , rozkminiłeś temat? jak tak to daj jakieś foty albo opis bo kilka osób też ma się do tego zabrać :wink4:

Opublikowano
  • Autor

powodzenia :) dłuższa robota :) zeby sie za to zabrać

Opublikowano

przede wszystkim zobacz ile przeszyć jest na starym ile na nowym fotelu. Pod tymi przeszyciami są chwytaki do usztywnienia tapicerki z pianką. Jeśli masz różną ilość nie przełożysz grzania, bo maty są zatopione w piance.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

widze ze poruszony został temat grzania dupska az zobacze czy to jest zatopione w piance bo mam zapasowe siedzenia a dokładniej to materiał z pianka i matą jak by sie dało szybko to zrobic to tez bym włozył do siebie a jak bedzie duzo roboty to bede wolał sprzedac

Opublikowano

grzanie pupska fajna rzecz a powiedzcie czy do tego trzeba wymieniać panel klimatronika zeby miał te przyciski od grzania? czy mozna do czego innego podpiąć ?

Opublikowano

grzanie pupska fajna rzecz a powiedzcie czy do tego trzeba wymieniać panel klimatronika zeby miał te przyciski od grzania? czy mozna do czego innego podpiąć ?

niestety tak klimatronik ma dodatkowe pokrętło sterowania fotelami (pozycja od 0-6)

ale wszystko się da zrobić siemian ma do B6 klimatronik z podgrzewaniem no i ciągnąc wiąskę

odnośnie zakładania mat to alvaro ma doświadczenie bo wymieniał mate w siedzisku..ale z tego co mówił to nie jest to taka prosta sprawa... ale dla chcącego nic trudnego ... ja spasowałem z tym ;), poza tym ciężko dostać maty a w aso to koszt około 320 za sztukę a trzeba ich 4 plus wiązki ;/... chyba,że dorwać zwykle fotele i z nich wytargać...

Opublikowano

niestety tak klimatronik ma dodatkowe pokrętło sterowania fotelami (pozycja od 0-6)

ale wszystko się da zrobić siemian ma do B6 klimatronik z podgrzewaniem no i ciągnąc wiąskę

można to sobie fundnąć przy okazji ładowania RNS-E... jeśli ktoś nie ma... bo w przypadku radio 1 DIN i tak trzeba zmienić

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.Też zakupiłem fotele z matami i będę przekładał maty do swoich.I tu jako początkujący mam takie pytanko czy musze odłączyć aku przy wyciąganiu foteli z auta (fotele z poduchami) czy wystarczy wyjęty kluczyk ze stacyjki.

Czy po wpięciu fotela z powrotem oczywiście bez wkładania kluczyka wywalą jakieś błędy odnośnie poduszek.

Przy pracy postaram się zrobić jakieś foty a za wszelkie podpowiedzi z góry dzięki.Pozdro...

Opublikowano
  • Autor

nie wszytsko bedzie OK