Jump to content
IGNORED

Hid h7

Recommended Posts

Posted

Witam moje pytanie brzmi jak zaloze hid h7 w lampy depo z homologacja DC mijania i HC drogowe dowodu sie nie pozbede? 

Posted

Jak Cię zatrzyma funkcjonariusz, który będzie dociekliwy i nie będziesz miał kompletnej instalacji w aucie, tj. samopoziom i spryskiwacze lamp to dowód stracisz.

Posted

Samo poziomu raczej sprawdzać nie będą szybciej spryski bo są widoczne. Kumpel kiedyś dla ściemy przykleił do zderzaka zaślepki od spryskiwaczy i jeździł tak długo. Mi nigdy przy kontroli nie zdarzyło się żeby ktoś sprawdzał spryskiwacze nie mówiąc o samo poziomowaniu. 

Posted

Wiem, że w tym kraju dużo rzeczy przechodzi, ale nie róbmy dziadostwa. Chińskie hidy to jest szajs, barachło niszczące reflektor i wkurzające jadących z naprzeciwka, do tego od dawna niemodne. 

• 2 weeks later...
Posted

Dlaczego niszczy reflektor?

Posted

Bo chińskie palniki emitują zbyt dużo promieniowania UV tym samym wypalają odblaski i matowieją soczewki.

Posted

pomyśleliście panowie o tym że wkładająć takie wynalazki razicie tym czymś innych kierowców ?

• 1 month later...
Posted

Nikt mi jeszcze nie mrugnął przez 2 lata, a po za tym po to jest odcięcie w soczewkach żeby nie oślepiać.

• 1 month later...
Posted

3 lata hidy i nawet policja się nie przyczepia