zuska Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 WITAM JESTEM NOWA I POTRZEBUJĘ POMOCY MAM AUDI A4B6 SILN 3,0 OD PEWNEGO CZASU NA KARZDYM BIEGU PO DODAWANIU GAZU SZARPIE I MIGA MI CHEK NA KOMPUTERZE WYSKAKUJE WYPADANIE ZAPŁONU CEWKI DOBRE NOWE JAKA MOZE BYC PRZYCZYNA SZARPANIA
dieselchip_ Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 prawdopodbnie nieszczelność w dolocie lub słaba pompa paliwa w baku
zuska Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2017 POMPA PALIWA BYŁA WYMIENIANA NA GAZIE JEST TAK SAMO
golfagn Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 zuska, nie pisz z caps-lockiem, używaj przecinków i kropek, będzie łatwiej Cię zrozumieć. Przepływka sprawdzona? Spryskaj samostartem dolot itp w poszukiwaniu nieszczelności dolotu, jak kolega wyżej wspomniał. Sprawdź wężyki podciśnienia. Czy moc jest ok?
gacek585 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Wypadanie na wszystkich cylindrach? Cały czas szarpie ? Po rozgrzaniu też? Edytowane 21 Grudnia 2017 przez gacek585
zuska Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2017 tak prawie na wszystkich na na rozgrzanym równiez szarpie
dieselchip_ Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 najpierw sprawdz szczelność ,całego ukąłdu ,wężyków podnisnieniowych i itp. zwłasza okolice odpowietrzenia silnika i od przepływki do kolektora
Rekomendowane odpowiedzi