Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B7 by Damianq #1.8T #Quattro #Sedan #LY7H #Szyber #BiXenon #PDC #DRL LED #Pakiet światło #19"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
45 minut temu, kamil-vag napisał:

Nie ma zamienników tych spryskow? Ja wrzuciłem w B6 NTY i jest bardzo dobrze, nie widziałem sensu za nie przeplacac tym bardziej że praktycznie się tego nie używa... 

Furmanka się elegancko prezentuje ?

Dzieki

No właśnie nie znalazłem żadnych zamienników ;/

Opublikowano

Poszukaj z a3 8p. Trzeba tylko podłożyć podkładkę. Ja komplet swoich wytargałem za 200zł.

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Rob@k napisał:

Poszukaj z a3 8p. Trzeba tylko podłożyć podkładkę. Ja komplet swoich wytargałem za 200zł.

Nowe z ASO?

Opublikowano

Może ten temat jakoś Ci pomoże...

Co do wycieków przy wężach to na króćcach sprysków są oringi i trzeba sprawdzić ich stan.

Ja kupiłem w Obi takie, które używa się do kranów (są identyczne jak z ASO) i nowe zaciski do węży z ASO (kiedyś chyba robili inne).

Po takim zabiegu nic nie ma wtedy prawa stamtąd lecieć. :wink:

Edytowane przez rosati

Opublikowano
  • Autor

No właśnie u mnie nie cieknie na wężach tylko na spryski ;/ Jeden na końcu przy dyszy a drugi na tym obrotowym elemencie spod tego „kapsla”. Temat z A3 już widziałem, jutro będę dzwonił do ASO ile te spryski od A3 kosztują. Bije się z myślami czy prubowac rozbierać te spryski czy nie. Żebym miał chociaż jakiś uszkodzony zwykły żeby jaks próbę przeprowadzić. 

Opublikowano
2 godziny temu, Damianq napisał:

Nowe z ASO?

Używane oczywiście. Nowe też pod 350 szt. 

Opublikowano

Fajnie lampy Ci wyszły ale za cholerę nie rozumiem dlaczego pomalowałeś część środka na czarno a te listwy w lampie z przodu zostawiłeś w chromie :facepalm::facepalm: :D

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, karol1981 napisał:

Fajnie lampy Ci wyszły ale za cholerę nie rozumiem dlaczego pomalowałeś część środka na czarno a te listwy w lampie z przodu zostawiłeś w chromie :facepalm::facepalm: :D

Dzięki! Powiem Ci, że sam nie wiem :) Biłem się z myślami czy malować łyżwę na czarno, ale gdzieś te chromy mi się podobają przy moim kolorze więc stwierdziłem, że tylko wkład pójdzie w czerń. Zastanawiam się czy wrzucać lustra z S4 żeby już było wszystko z pakietu :banan:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Zima mija auto jeździ :) W zeszłą sobotę tradycyjnie serwis olejowy i filtry, a na wczoraj zaplanowałem już ogarnięcie auta po zimie. Cały dzień w sumie spędziłem w garażu i udało się wrzucić klapę s-line, wymienić osłonę słupka która raziła mnie w oczy (kiedyś podwinęła mi się uszczelka i odparzyło lakier jak an foto niżej więc kupiłem nową w fajnym stanie). Na koniec mycie fury z nadkolami, wyczyszczenie środka i koła letnie. Żeby oczywiście nie było tak fajnie to w zeszłym tygodniu znowu padły mi czujniki, także 7/8 już dokonało żywota.  VCDS pokazał lewy tylni. Trochę się wkurzyłem bo niedawno malowałem zderzaki i teraz znowu muszę ogarnąć jeden czujnik. Cóż, trzeba kupić i zrobić. Relacja foto niżej :)

Foty osłony słupka starej i nowej:

5.JPG

4.JPG

Foty fury w stanie obecnym po wrzuceniu klapy. Takim to sposobem cały pakiet S4 na aucie. Musze jeszcze znaczek nakleić bo jakoś łyso :)

2.JPG

1.JPG

Na koniec wiadomość. Długo się zastanawiałem co zrobić, ale sytuacja jednak zadecydowała. W maju rodzi mi się drugi syn i sedan jest już ciasny przy jednym bobasie a co dopiero przy dwóch... Musze kupić coś większego, nie wiem na co jeszcze padnie, mam kilka koncepcji. Auto idzie pod młotek. Wszystko zawsze rzeczowo opisywane było w temacie więc jak ktoś śledzi to wie jak do niego podchodzę i że kasy nie było żałowane. Zobaczymy co będzie :)

PS. Link do ogłoszenia:

WWW.OLX.PL

Samochody Audi na sprzedaż Rzeszów. Samochody nowe i używane Audi. Auto skup, samochody sprzedaż - ogłoszenia motoryzacyjne na OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Rzeszów.

Opublikowano

Serwis najważniejszy:wink4:

Też mam dwoje dzieci i sedan jak narazie wystarcza. Mam dodatkowo skiboxa na ewentualne wyjazdy i jest ok:decayed: 

Także przemyśl:glupek2:

Opublikowano
  • Autor

Fura sprzedana :) Wisiała 2h. Zostaje w Rzeszowie :)  Temat do zamknięcia. Dzięki za wszystko Chłopaki ! :)

Opublikowano
19 minut temu, Damianq napisał:

Fura sprzedana :) Wisiała 2h. Zostaje w Rzeszowie :)  Temat do zamknięcia. Dzięki za wszystko Chłopaki ! :)

I co dalej w planach?

Opublikowano

Chociaż tyle, że nie uganiałeś się z klientami..

Co teraz planujesz?

Bo twój post zabrzmiał jak pożegnanie :lol1:

Opublikowano
  • Autor

Bije się z myślami co teraz... Rozsądek i żona mówią żeby sciagnac z USA Dodga Journey’a a serce jest za A6 C7 w Avancie :decayed: Dodga w tej kasie będę miał w miarę świezaka w najwyższej wersji a C7 w marnym dieslu i bieda w środku... innych alternatyw do 45k nie widzę. Potrzebne duże przestronne auto bo co weekend śmigam poza miasto do domu rodzinnego. Jak by się jeszcze w USA trafiła allroad C7 ale marne szanse. Avantów tam zwykłych nie maja tylko allroad.

Edytowane przez Damianq

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

No i rozsądek wygrał... Płynie do mnie... a z resztą sami zobaczcie...

37ded34ef40ce4cf07a5a3c0be1fafea.20-04-2021-13-59-35-614.jpga1851c67025709f7cc4c865f1baccf92.20-04-2021-13-59-28-481.jpg31730d96e3cc2b5a02615332a101e94e.20-04-2021-13-59-34-354.jpg9b6a1c7162239c518062e0989d116d34.20-04-2021-13-59-31-507.jpg5411b7b0bb02903180b1b8c6a31608c6.20-04-2021-13-59-32-044.jpg

Dodge Journey Crossroad 2016 3.6 Pentastar V6 283 KM AWD. Auto jak widać lekko uszkodzone. Mam nadzieje, że nie będzie niespodzianek. Długo się biłem z myślami, serducho wzdychało do A4 2.0 TFSI Quattro 2014-2015 w Avancie a rozum mi mówił, że dalej miejsca będzie mało... Do tego żona zawsze chciała mieć SUV'a. Czego się nie robi dla żony :decayed: