pitras48 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 WITAM Jestem nowicjuszem być może już ktoś miał taki problem i tu pisał ale pozwole sobie utworzyć nowy post. Więc tak problem jest tego typu wczoraj przyjechałem samochodem po pracy do domu wstawiony został do garażu no i rano chce wyjechać A tu nic silnik kręci I nie odpala sprawdziłem czy w pompie nie ma opilkow czysto zero bródu , sprawdziłem czy jest napięcie w pompce paliwa tej pod siedzenie pasażera jest wszystko przy uruchamianiu dotykając owej pompki czuć że,zalaczyla się pompka. Czy ktoś miał taki problem gdzie jeszcze szukać przyczyny. Pod wieczór ma podjechać do mnie znajomy z kompem Ale coś czuje że błędów nie będzie. Bardzo proszę o pomoc
dieselchip_ Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 podłaćz kompa -podczas kręcenia sprawdz ciśnienie na railu ,prawdopodobnie bedzie poniżej 5 barów i daj znać
pitras48 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2017 Ok jak tylko znajomy będzie,z kompem sprawdzę czy na coś jeszcze zwrócić uwagę
dieselchip_ Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) obroty silnika / ciśnienie rzeczywiste na railu to nam wystarczy , no chyba że będą jakieś dziwne usterki w co wątpie Edytowane 26 Grudnia 2017 przez dieselchip_
pitras48 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2017 Problem rozwiazany nie pracowała pompka paliwa po podpieciu na krótko zaczęła pracować prawdopodobnie sie zawiesiła teraz,auto odpala normalnie
dieselchip_ Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 no mówiełm że będzie poniżej 5 barów pozdro
Rekomendowane odpowiedzi