Kapsel12 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Witam Ostatnio w mojej b5 98 przestały działać kierunkowskazy, gdy pierwszy raz sie tak zdarzyło sprawdzilem bezpieczniki i awaryjne ,to i to sprawne. Następnego dnia poruszalem kierownicą do gory i do dolu i nagle zaczely znów działać. Po tygodniu znów przestaly działać, tylko tym razem problem pojawil sie tez w wycieraczkach. Potrafily działać nadal po mimo ich wyłączenia lub gdy byly właczone zatrzymywaly sie same. Kierunki nie działają w ogóle, awaryjne ok, bezpieczniki ok, a wycieraczki czasem działają ok a czasem świruja. Wiecie w czym tkwi problem? Myślałem o przekaźniku lub przerywaczu ale nie wiem
Fazii Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 9 godzin temu, Kapsel12 napisał: Witam Ostatnio w mojej b5 98 przestały działać kierunkowskazy, gdy pierwszy raz sie tak zdarzyło sprawdzilem bezpieczniki i awaryjne ,to i to sprawne. Następnego dnia poruszalem kierownicą do gory i do dolu i nagle zaczely znów działać. Po tygodniu znów przestaly działać, tylko tym razem problem pojawil sie tez w wycieraczkach. Potrafily działać nadal po mimo ich wyłączenia lub gdy byly właczone zatrzymywaly sie same. Kierunki nie działają w ogóle, awaryjne ok, bezpieczniki ok, a wycieraczki czasem działają ok a czasem świruja. Wiecie w czym tkwi problem? Myślałem o przekaźniku lub przerywaczu ale nie wiem Do sprawdzenia wiązka idąca do manetek
Rekomendowane odpowiedzi