Opublikowano 12 Stycznia 201115 l Panowie z co z błędami nie będą się wyświetlały ...w nowszych z can bus wyczytałem że trzeba moduły z can takie jak niżej nalazłem na alegro trochę droższe od zwykłaych bo mam właśnie can u siebie w mojaj A5 z 2000 r. po 2lifcie chciałem oświetlenie zmienić na led i niewiem jakie kupić aby wsio grało i buczało...
Opublikowano 12 Stycznia 201115 l no ...no.... mam nadzieje bo jak zamówie na allegro to już ze zwrotem będzie ciężko .... ale licze się ze zdaniem fachowców i znawców naszych "4batmobilów"
Opublikowano 15 Stycznia 201115 l Może mógł by ktos polecić jakiegoś zaufanego sprzedawce z Allegro od żarówek LED tego typu, bo także przymierzam się do zmiany oświetlenia
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Witam chłopy Odgrzeje temat bo nie chcę zakładać nowego postu.Wymieniam podsufitkę na poliftową i zmieniam również lampkę podsufitki.Czy kostka lampki przód jest taka sama z przedlifta do polifta??Dodam, że w polifotwej lampce mam 2diody podświetlające gałkę. Jeżeli nie to może ktoś już to rezał??
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Ja chcialem zrobić te 2 diody. Musisz sobie pociągnąć kabel do podsufitki od np. podświetlenia tunelu środkowego albo od innych żarówek co włączane razem z postojami w samochodzie.
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Ja chcialem zrobić te 2 diody. Musisz sobie pociągnąć kabel do podsufitki od np. podświetlenia tunelu środkowego albo od innych żarówek co włączane razem z postojami w samochodzie. podciag bezpośrednio od bezpiecznika postojów
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l No też można. PS. Ślepy moja lampka dalej jest biorę ją pod koniec miecha.
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Już wiem, że nie.Właśnie sprawdziłem.Ma może ktoś opis pinów w lampce poliftowej?? Pozdrawiam
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l No też można. PS. Ślepy moja lampka dalej jest biorę ją pod koniec miecha. jest, i nie ma na nia chetnych takze czeka na ciebie , powiem Ci jeszcze ze z niej odrazu mozna wziasc prad pod czerwone diody
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l O to fajnie ale ona nie ma miejsca na te diody albo? miejce na diody ma tylko nie a dziur , tam dochodzi taki modół z dwoma diodami tymi czerwonymi, bo sprawdzałem u młodego w polifcie , jeszcze muszę zobaczyć czy ta część ma osobny numer bo moze udałoby sie to dorwać po pieniadzah
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Aha. I normalnie pasują śruby czy musze coś rezać? A jak to wygląda z kostką?
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Aha. I normalnie pasują śruby czy musze coś rezać? A jak to wygląda z kostką? śruby pasują, tylko ona jest wieksza i trzeba dorabiać pod nią otwór najlepiej z żywicy i włókna, i potem to obszyć, kostka jest chyba inna, ale zmienić ją to nie problem
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l A co tej oryginalnej dziury nie mogę poprostu powiększyć i zamontować ?
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l A co tej oryginalnej dziury nie mogę poprostu powiększyć i zamontować ? ona tak nie wejdzie, bo jest trochę łukiem , ale myślę że nie ma z tym tak dużo rzeźby, nie wiem czy samą alcantarą by tego nie ogarnął
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Aha no racja teraz zauważyłem. ja mam na to patent żywica i rajstopa , potem żywica z włóknem i szpachla, a potem alcantara, tak czy siak trzeba sciągać podsufitkę także się to chyba wyreza