Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Oświetlenie wnętrza - wymiana na LED(info 1 post)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bede robił LEDy to bede chciał zeby było biało jak w niebie tylko najgorzej jak mi coś tam się przepali :decayed: albo ja coś zjaram :mysli:

zrób cabrio bedzie biało jak w niebie :kox:

:polew: :polew: :polew:

Ja bym na Twoim miejscu Józek sobie dwie jarzeniówki przez środek puścił :polew:

Takie o:

1c56572aeb16012cda7906fdbb5b9216.jpg

Opublikowano

ja bede robił LEDy to bede chciał zeby było biało jak w niebie tylko najgorzej jak mi coś tam się przepali :decayed: albo ja coś zjaram :mysli:

zrób cabrio bedzie biało jak w niebie :kox:

:polew: :polew: :polew:

Ja bym na Twoim miejscu Józek sobie dwie jarzeniówki przez środek puścił :polew:

Takie o:

1c56572aeb16012cda7906fdbb5b9216.jpg

też nie gupi pomyśł ale wole ultrafiolet :kox:

to jest dopiero jazda :decayed:

Opublikowano

Ja tez będę wymianial oświetlenie kabiny na białe ledy a bagażnik podświetlam na czerwono,jak skoncze wrzucę fotki

Opublikowano

Ja tez będę wymianial oświetlenie kabiny na białe ledy a bagażnik podświetlam na czerwono,jak skoncze wrzucę fotki

a po co bagaznik na czerwono jesli mozna wiedziec :wtf:

Opublikowano

a po co bagaznik na czerwono jesli mozna wiedziec :wtf:

zeby było jak w burdelu?? :polew: :polew:

Opublikowano

zeby było jak w burdelu?? :polew: :polew:

eee nie no jeśli tak to ja bardzo przepraszam :notworthy: heh czekam na zaproszenie w razie w :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odswieze troszke temat :naughty: Czy wykaz zarowek zamieszczony w poscie nr1 jest dobry do avanta z 98 r (przedlift)??? Najlepiej by bylo gdyby ktos wpisal caly wykaz zarowek led (rodzaj + ilosc) do Avanta z 98r (oswietlenie nog,kabina przod i tyl, bagaznik oraz schowek).Wszystko do zmiany oswietlenia na bialy led :evil: Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc.

Opublikowano
  • Autor

Odswieze troszke temat :naughty: Czy wykaz zarowek zamieszczony w poscie nr1 jest dobry do avanta z 98 r (przedlift)??? Najlepiej by bylo gdyby ktos wpisal caly wykaz zarowek led (rodzaj + ilosc) do Avanta z 98r (oswietlenie nog,kabina przod i tyl, bagaznik oraz schowek).Wszystko do zmiany oswietlenia na bialy led :evil: Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc.

Do 98 to nie jest, bo tam masz inne jeszcze lampki :)

Opublikowano

Pisałem to już kilka, razy, weźcie wyciągnijcie sobie wszystkie żarówki z auta, idzcie do elektronicznego i wam dobiorą odpowiednie :good:, ile to jest roboty 5min :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Pisałem to już kilka, razy, weźcie wyciągnijcie sobie wszystkie żarówki z auta, idzcie do elektronicznego i wam dobiorą odpowiednie :good:, ile to jest roboty 5min :gwizdanie:

A jak juz dobiorą to niech kolega umiesci co potrzeba to wyedytuje cytat w pierwszym poscie dla potomnych :wink4:

Opublikowano

Dzieki panowie za prosta i jakze madra rade :good:

Gdy juz wszystko zalatwie to opisze tutaj a kowi zalatwi reszte :wink4:

Opublikowano

no właśnie, nie ma sie co bac, a ludzie czakają aż im gotowe pod nos się poda :gwizdanie:

A jak juz dobiorą to niech kolega umiesci co potrzeba to wyedytuje cytat w pierwszym poscie dla potomnych :wink4:

Opublikowano

No slepy nie uruchamiaj sie tak o ta prosbe o gotowca :wink4:

spoko, to nie było do ciebie, tylko do ogółu, przecież wyciągnąć żarówki to nie jest jakaś mega cięzka sprawa, ja to robiłem pod sklepem, i w 1ominut miałem już diodowe :kox:

a pozatym chill :decayed:

Opublikowano

też będę strugał ten temat u siebie ale jak wyliczyłem to żarówki wychodzą ok. stówy :blink: a nie liczyłem jeszcze podświetlania nóg - bo póki co nie ma :wink4:

Wy też tyle płaciliście?

Opublikowano

No to trudno :cool1: ja jutro bede wiedzial mniej wiecej cene calego pakietu wiec dam znac.

Opublikowano

No to trudno :cool1: ja jutro bede wiedzial mniej wiecej cene calego pakietu wiec dam znac.

jakiego pakietu to istnieje jakiś pakiet??

Opublikowano

pewnie chodziło koledze o cenę wszystkich żarówek w oświetleniu :wink4:

Opublikowano

pewnie chodziło koledze o cenę wszystkich żarówek w oświetleniu :wink4:

a no chyba ze tak ja u siebie wyrezałem wszystko na zimny biały + dodatkowe oświetlenie w bagażniku muszę sie zebrać i jakieś foto zrobić :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

mi chodzi o to samo co ma goral :kox: wrzuc tutaj nawet jakies foto :wink4: