Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Oświetlenie wnętrza - wymiana na LED(info 1 post)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:kox: na dole musze z czasem jeszcze wsadzić leda :wink4: i mysle jeszcze równiez nad tyłem aby włozyc lampki w boczek :mysli: ale bardzo rzadko kto na tył zasiada wiec moze sobie odpuszcze to :wink4:
Opublikowano
  • Autor

Ja juz myślałem o rezaniu tych białych lampek, miałem lampki czerwone z kablem, no ale wczoraj sie sprzedały :gwizdanie:

A wystarczyło tylko plastiki białe kupić :gwizdanie:

Opublikowano

Ja juz myślałem o rezaniu tych białych lampek, miałem lampki czerwone z kablem, no ale wczoraj sie sprzedały :gwizdanie:

a ja sobie zaczekam, i kupię poliftowe boczki pod czerwone lampki, i pełną elektrykę :naughty:, a białe się doreza :good:

Opublikowano
  • Autor

a ja sobie zaczekam, i kupię poliftowe boczki pod czerwone lampki, i pełną elektrykę :naughty:, a białe się doreza :good:

boczki jak cos to mam, tylko trzeba przełożyć rączki i materiały bo są wyciete pod ori lampki obrysowe :wink4: tylko chwilowo 2szt luzem bo tył czeka na przeszczep elektryki szyb

Opublikowano

dobra sprawa te białe lampki oswietlaja Ci podłoze abys nie wlazł w gu*** :decayed:

widok patrzacych sie włascicieli innych A4 na moje oświetlenie bezcenne :kox::wink4:

Opublikowano

boczki jak cos to mam, tylko trzeba przełożyć rączki i materiały bo są wyciete pod ori lampki obrysowe :wink4: tylko chwilowo 2szt luzem bo tył czeka na przeszczep elektryki szyb

bede szukał kompletnych :wink4:, nie pali mi się z tym zbytnio :wink4:

Opublikowano
  • Autor

:wink4:

czaje, ja te dostałem gratis takie rozłożone cos ale zestaw zrób to sam :decayed:

Opublikowano

a co myslita o lampce w masce tak jak w starych 80 :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

poka fote
Opublikowano

poka fote

ni mam :disgust: zrób VT :decayed:
Opublikowano
  • Autor

poka fote

ni mam :disgust: zrób VT :decayed:

jak ja niewiem nawet jak taka lampka ma wygladać w tej 80tce :co:

Opublikowano

Widzi ty te lampke juz :decayed:

resizeofrotationofzdjcily9.jpg

Opublikowano
  • Autor

Eee w sumie mi nie potrzeba takich wynalazków :gwizdanie: kup sobie taśme do dajlajnów na metry i przyklej do maski :kox:

Opublikowano

Co prawda nie czytałem całego wątku ale czy jest gdzieś napisane jak wyciągnąć te lampki z podsufitki bo od tego chciałbym zacząć zmiany

Opublikowano
  • Autor

Ja u siebie podważałem małym płaskim śrubokrętem całe obudowy :wink4:

Opublikowano

...mam zamiar także wymienić sobie żarówki na ledy,może ktoś podać dokładny wykaz żarówek w a4 98, będę wdzięczny :notworthy:

no i jak jest w końcu z tym przepalaniem się ledów? jest jakiś skuteczny sposób?

Pzdr.

Opublikowano

.mam zamiar także wymienić sobie żarówki na ledy,może ktoś podać dokładny wykaz żarówek w a4 98, będę wdzięczny :notworthy:

no i jak jest w końcu z tym przepalaniem się ledów? jest jakiś skuteczny sposób?

Pzdr.

wszystko masz w pierwszym poście :naughty:

Opublikowano

ja bede robił LEDy to bede chciał zeby było biało jak w niebie tylko najgorzej jak mi coś tam się przepali :decayed: albo ja coś zjaram :mysli:

Opublikowano

ja bede robił LEDy to bede chciał zeby było biało jak w niebie tylko najgorzej jak mi coś tam się przepali :decayed: albo ja coś zjaram :mysli:

ja chyba zrobie lampkę na modułach, tak jak wkleił Kowi :wink4:, Bedzie dużo jaśniej :decayed:, no i przedewszystkim muszę ogarnąć tylnie lampki, bo tam jest zarówka W5W, i strasznie słabo świeci :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

zrób cabrio bedzie biało jak w niebie :kox: