Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Oświetlenie wnętrza - wymiana na LED(info 1 post)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok dzieki :)

a pytanie jeszcze jedno mam :decayed: oświetlenie przestrzeni nóg dla pasażerów z tyłu ? robił ktoś ? jak póścić przewody zeby nic nie "dyndało" i wygladało profi ? bawił sie ktos juz w to ? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

ok dzieki :)

a pytanie jeszcze jedno mam :decayed: oświetlenie przestrzeni nóg dla pasażerów z tyłu ? robił ktoś ? jak póścić przewody zeby nic nie "dyndało" i wygladało profi ? bawił sie ktos juz w to ? :mysli:

bodajze grippen to zrobił :rolleyes:

Opublikowano

miałem zamontowane żarówki led w aucie w środku i powiem szczerze, że było ciemniej niż przy normalnych żarówkach :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

miałem zamontowane żarówki led w aucie w środku i powiem szczerze, że było ciemniej niż przy normalnych żarówkach :thumbdown:

to jakieś słabe założyłeś bo u mnie to jest jasno na maxa :decayed:

Opublikowano

gdzie kupiłeś żarówki ?

Opublikowano
  • Autor

gdzie kupiłeś żarówki ?

na alegro i to ponad rok temu :wink4:

Opublikowano

tak wstepnie licyłem , to na wszystkie ledy w srodku wyszlo by okolo 100 zl ? a w zeszlym roku to pewnie jeszcze wiecej kosztowało ...

Kowi było warto ?

Opublikowano

Mnie wszystkie Ledy do środka wyszły 60zł, z przewodami :cool1:, cały środek w LED, schowek LED, bagażnik LED, no i od podstaw zrezane podświetlanie nóg na taśmie LED :kox:[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 20:21_________________________________________________a warto naprawdę bo jest :kox:

Opublikowano
  • Autor

tak wstepnie licyłem , to na wszystkie ledy w srodku wyszlo by okolo 100 zl ? a w zeszlym roku to pewnie jeszcze wiecej kosztowało ...

Kowi było warto ?

Mnie w tamtym własnie równa stówka wyszła jak zakładałem ten wątek, czy było warto :mysli: tak sam warto jak zrobić chipa :kox:

Opublikowano

Do B7 Avant potrzeba takie LEDy.

TtsDS.jpg

TtP59.jpg

TuEt9.jpg

TvjSA.jpg

Opublikowano

Pięknie to wygląda :kox:, je bede rezał na czasie te czerwone ostrzegawcze w drzwiach, i białe :wink4:, tylko szukam poliftowych tapicerek do tego :good:

Opublikowano

TtsDS.jpg

TtP59.jpg

TuEt9.jpg

TvjSA.jpg

ten post przekonał mnie juz do wszystkiego :shocked:

mod nr 1 zrobic oswietlenie białe pod drzwiami

mod nr 2 oswietlnie czesci nóg dla pasażerów z tyłu

mod nr 3 zakup led :slina:

Opublikowano

no ja też bede oświetlał nogi pasażerów, choć zazwyczaj jeżdzą tam tylko zakupy :decayed:

Opublikowano

u mnie tez zbytnio nikt tam nie siedzi , ale zawsze jest mozliwosc cos podłubać , a to jest najwazniejsze :cool1:

jak chcesz slepy rozwiazac problem prowadzenia przewodow pod fotel kierowcy/pasażera ? :tongue4:

Opublikowano

u mnie tez zbytnio nikt tam nie siedzi , ale zawsze jest mozliwosc cos podłubać , a to jest najwazniejsze :cool1:

jak chcesz slepy rozwiazac problem prowadzenia przewodow pod fotel kierowcy/pasażera ? :tongue4:

i tak miałem ciągnąć przewody pod wzmaki w bagażniku, i grzane fotele, także pewnie bede rozbierał całą podłogę i coś kombinował, ale to chyba bliżej świąt, bo narazie licho z czasem i zbieram graty :wink4:

Opublikowano

TtsDS.jpg

TtP59.jpg

TuEt9.jpg

TvjSA.jpg

:good: brawo kolego szkoda ze do 5b jeszcze nikt tak ładnie tego nie ujoł :)

pięknie to wygląda :kox:

Opublikowano
  • Autor

TtsDS.jpg

TtP59.jpg

TuEt9.jpg

TvjSA.jpg

Juzek przeczytaj pierwszy post tego wątku :disgust:

Opublikowano

TtsDS.jpg

TtP59.jpg

TuEt9.jpg

TvjSA.jpg

Juzek przeczytaj pierwszy post tego wątku :disgust:

:tongue4:

Opublikowano

Fajnie to wygląda podświetlenie zimna biel pod drzwiami tego mi chyba trzeba :naughty: do mojej B5 po lifcie, wszędzie już prawie mam ale ta akurat nie, no i dobrze zrobione zdjęcie tzn dobrym aparatem ja swoim robiłem w nocy zdjęcia podświetlenia i jakoś brzydko wychodzi na żywo o niebo lepiej nić na fotkach pozdro :kox:

Opublikowano

naprawdę polecam, super sprawa z tymi ledami, gdy ktoś nie ma z tyłu ciemnych szyb i otworzysz pilotem samochód to gruby wygląda, całe wnętrze się świetnie podświetla, a jak w środku jest skórka no to już w ogóle pełen wypasik :good: