Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Oświetlenie wnętrza - wymiana na LED(info 1 post)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dzisiaj dołożyłem podświetlenie nóg z tyłu w LED :kox:

Opublikowano
  • Autor

skąd wziałes zasilanie :mysli:

ja teraz jak bede robił tą elektryke tylna to też mozę zrobie i wezme prąd z światełka drzwiowego :decayed:

Opublikowano

skąd wziałes zasilanie :mysli:

ja teraz jak bede robił tą elektryke tylna to też mozę zrobie i wezme prąd z światełka drzwiowego :decayed:

od przodu podciągnąłem :wink4: pod wykładziną, wyciągnąłem fotele i dawaj, efekt jest bajka :wink4:, no ja do boczków też bede ciągnął pod te czerwone i białe lampki :wink4:[br]Dopisany: 26 Październik 2010, 18:10_________________________________________________Jeszcze bede przerabiał te tylnie w słupkach bo mało światła dają :thumbdown:, włożę tam modół 2x2 diody, na stronę i powinno być ok, w przedniej też chyba zrobię na modułach :gwizdanie:

Opublikowano

dasz jakieś foto jak to się prezentuje? :hi:

Opublikowano

dasz jakieś foto jak to się prezentuje? :hi:

Jak mi się uda coś cyknąć dzisiaj to wkleje, jeśli nie to jutro :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dzisiaj skończyłem robić oświetlenie wnętrza zrobiłem dzisiaj podświetlanie nóg z tyłu oraz samemu zrobiłem lampkę na tylnie siedzenia.Oczywiście wszystko LED. Przewody pociągnięte w boczkach a do podsufitki to już gorzej ale udało się zrobić efekt po prostu Bomba!!!

Opublikowano

no to dawaj fotki :naughty:

Opublikowano

Tutaj są zdjęcia ale niestety nie przedstawiają one prawdziwego efektu, oby dwie górne lampki oświetlają równomiernie całe wnętrze wystarczająco jasno. Za jasno też by było nie za fajnie. A oświetlenie tylnie nóg jest ciemniejsze niż na zdjęciach bo aparat bardzo mocno zwiększył te czerwone światło.

Ks8AA.jpg

Ksb4J.jpg

Ksg40.jpg

Opublikowano

ja dałem te lampki całkiem pod spód fotela :naughty:, jak zamontowałeś te światełka w podsufitce?

Opublikowano

jak podlaczyles te pod nogi? :naughty: i co to za ledy? :cool1:

Opublikowano

ja dałem te lampki całkiem pod spód fotela :naughty:, jak zamontowałeś te światełka w podsufitce?

Te w podsufitce to jest moduł z 3 ledów kupiony na allegro, przylepiony jest do tej szybki co jest w bagażniku za żarówką wymontowałem tam, bo tam chce dać takie 2 moduły ale bez tych plastików. Wyciąłem nożem dziurę na to przewód doprowadziłem przez tylni boczek ten za tylnymi siedzeniami potem w dół pod kanapą aż do miejsca gdzie podłączyłem.

To są moduły dostępne na allegro za grosze z jednym ledem na stronę

Opublikowano

ja ciągnąłem wiązkę od przodu :wink4:,pod podłogą, a diody kupiłem takie paski Ledowe po 3 diody na strone :wink4:

Opublikowano

Wrzuć może też zdjęcia jak tobie to wyszło.

Opublikowano

nie zrobiłem jeszcze fotek :wallbash:, zapomniałem o tym, jutro może coś ustrzele :hi:

Opublikowano

slepy pokaz jak masz to do siedzenia zamontowane :cool1:

Opublikowano

slepy pokaz jak masz to do siedzenia zamontowane :cool1:

Te paski są na takiej taśmie, ja dodatkowo podkleiłem je jeszcze super glue :decayed:, i jest miodzio :wink4:

Opublikowano

fajny pomysl z tym tylem ja u siebie mam w pakiecie juz oswietlenie nog i wogole a na zewnatrz jak wymieniam na ledy to prawa strona i przod i tyl mi sie non stop przepala i tablice i postojowki ;/ ale daje rade teraz musze jakies mocniejsze wstawic w tablice i bedzie git

Opublikowano

wymiana zarówek na ledy udana pomyślne :kox: doszły do tego lampki w boczek tapicerki + ledy na tylne oświetlenie rejestracji , ośw bagaznika i efekt jest :kox:

dsc05538t.jpg

Opublikowano
  • Autor

Kolorowo :kox: