koparek997 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Witam, Zastanawiam się nad zmianą radyjka, obecnie posiada SYMPHONY 2 ze zmieniarką w środku i chciałbym zmienić na RNS-a lub Chińczyka. Które bardziej polecacie ? Jak jest z montażem jednego i drugiego ? Czy na fisie będzie pokazane to co w ori radiu, czy wszystkie głośniki będą grać + sub w bagażniku, zależy mi głównie na wejściu pod USB lub kartę SD.
Szarik Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Najprostsze w montażu i podłaczeniu będzie RNS-E
koparek997 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2018 A co z jakością dźwięku ? a np jak włożę karte SD to można film oglądnąć ?
maryn_08 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 ja mam RNS-E i nie mam głośników bose ale dźwięk jest jak najbardziej zadowalający co do karty sd to śmigają mp3 a filmy chyba nie nie wiem bo nie próbowałem
koparek997 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2018 Dziękuję Panowie za opinie. Pozdrawiam
lukasqkrk Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ja zamontowalem w swoim radio Symphony 2 z modelu B7. Polecam fajnie brzmi i super wyglada
Rekomendowane odpowiedzi