efcio Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam panów mam pytanko... gdzie w czestochowie za dobre pieniadze ustawia mi kat wtrysku? niestety w moim miescie nikt nie chce sie podjac tej czynnosci dodam, ze chodzi o auto z podpisu. Dziekuje i pozdrawiam
przemik Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Skad wiesz, ze jest zle ? Jakies logi Mozesz sprobowac sam... wedle instrukcji mistrza Meszruma z AKP... http://meszrum.neostrada.pl/2.5TDI.pdf
efcio Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 samochod kiepsko odpala.... czasami pali od strzalu a czasami trzeba dlugo krecic i odpala przez sekunde jakby nie na wszystkie cylindry
przemik Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj VAG iem grupe 004 Basic Settings oraz 004 stat przy temp. silnika > 85* Pozdrawiam
efcio Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 niestety nie posiadam vaga a nie oplaci mi sie go kupowac do ustawienia kata wtrysku a tym bardziej nie mam lapka wiec doopa
spanky Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 niestety nie posiadam vaga a nie oplaci mi sie go kupowac do ustawienia kata wtrysku a tym bardziej nie mam lapka wiec doopa nie masz vag'a i laptopa to nie ustawisz kata wtrysku ... - problem rozwiazany ... szukaj warsztatu ...
efcio Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 wlasnie w tym celu napisalem tego posta w moim pieknym miescie nikt nie podejmie sie tej czynnosci... co prawda jeden majster podjalby sie ale boje sie oddac niuni w jego rece i szukam warsztatu w czestej bo mam najblizej
banshee Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 widać, że kolega woli wydać kupę kasy na sprawdzenie rozrządu niż zainwestować 1XX w VAGa... Ciekawe czy mu się to opłaci!!! Chłopie!!! rusz głową!!! Ustawisz rozrząd i dalej będzie to samo i co wtedy? I wiesz co , daj najlepieju takiemu mechaniorowi co zrobi to tanio i bez VAGa!!!
przemik Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Kolega nic nie pisal ze chce rozrzad ustawiac... tylko kąt wtrysku. Czemu zakladasz ze mechanik do ktorego pojedzie nie bedzie mial VAG a ?
banshee Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 kolega nawet nie wie czy jest źle - wróżenie z fusów...
efcio Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Opublikowano 5 Lutego 2009 jest zle bo auto nie odpala tak jak nalezy. Po lekturze forum po wileu postach i podobnych przypadkach mozna to wywnioskowac. A na forum sledze juz od bardzo dawna bo nie jestem na nim od wczoraj
banshee Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 dlatego sugeruję sprawdzić VAGiem jak mój przedmówca, a nie mysleć tylko o kącie wtrysku.
SebMis Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 a co z powietrzem w paliwie, może jest nieszczelność, czy po długim postoju źle odpala a po krótkich przerwach pali dobrze ?
efcio Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Opublikowano 6 Lutego 2009 nie ma reguly. Powietrza w paliwie nie ma...
GILI Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Jak masz walnięty czujnik temperatury to też będzie raz palił innym razem źle Trzeba auto z Vagować...niema innej drogi nie koniecznie musisz to robić sam więc postaraj się znaleźć kogoś ,kto się na tym zna,będziesz wiedział od czego zacząć. Potem poszukaj mechanika.
SebMis Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 właśnie może poszukaj kolegi z forum to Ci pomoże zrobić logi, jakiś czas temu pamiętam jak do wa-wy na spota przyjechał koleś w Częstochowy co mu "fachofiec" zakładał tempomat, a zostawił piękną choineczkę na desce, chłopaki ogarnęli temat w 10min.
Grzegorz76 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Ja mógłbym Ci ustawić ale ja z Brodnicy, kawał drogi
efcio Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Opublikowano 7 Lutego 2009 no wlasnie poki co temat i tak nieaktualny bo autko rozbite
Rekomendowane odpowiedzi